GOOIK – Dance-Inn danst de zomer in

C21

GOOIK – Dance-Inn danst de zomer in

Editiepajot_gooik
Ingezonden foto
 
Editiepajot_gooik
Ingezonden foto
 
Editiepajot_gooik
Ingezonden foto
 
Editiepajot_gooik
Ingezonden foto
 

Dansschool Dance-Inn uit Gooik vierde hun tienjarig bestaan. Een dag gevuld met dansworkshops in de Gooikse sporthal Koornmolen waar jong en oud kon kiezen tussen dansstijlen als Ragga, Breakdance en Ierse of Afrikaanse dans. Dit alles kon natuurlijk niet anders dan eindigen met een spetterende fuif waarvoor de leden naar zaal Familia trokken. Op deze manier lijkt de zomervakantie van Dance-Inn haar start zeker niet gemist te hebben.

Met het nieuwe concept ‘Dance In(n) Summer’ brengt de dansschool al haar danskampen dit jaar onder één noemer.

Maandag 6 juli start het Multikamp. Deze dansstage is gericht naar 16 plussers en volwassenen die heel de week kunnen kiezen uit genres zoals hiphop, yoga, jazz, aerobix, ballet en verschillende moderne dansstijlen.  Deze lessen gaan steeds door tussen 19 en 22 uur in de Gooikse sporthal.

Van 3 tot 7 augustus zal in deze sporthal het Dance-In(n) Summer Mini kamp doorgaan. Deze is gericht naar kinderen van 3,5 tot 7 jaar.  Tot slot kunnen de kinderen van 7 tot 16 jaar deelnemen aan het Maxi kamp, dat dit jaar zal doorgaan in De Pinte van maandag 10 augustus tot en met zaterdag 15 augustus.

De geïnteresseerden kunnen steeds terecht op de website http://www.dance-inn.be waar alle informatie over de kampen terug te vinden is. Ook inschrijven is hier mogelijk.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 jul 2015
Elsie De Greef
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 16 apr 2024

archief