Stadsradio HALLE trekt in het spoor van FP Halle-Gooik naar Charleroi .

C21

Stadsradio HALLE trekt in het spoor van FP Halle-Gooik naar Charleroi .

Stadsradio
Ingezonden foto
 

 De echte Futsal-liefhebbers worden door Stadsradio Halle op hun wenken bediend.Vrijdagavond kan Halle-Gooik in en tegen Charleroi zijn tweede opeenvolgende kampioenstitel binnenhalen.

 Als de Pajotten hun match winnen in La Garenne zijn ze kampioen. Dan kan eerste achtervolger Gelko Hasselt niet meer op gelijke hoogte komen. Een spannend kompetitieslot dus.

 Wie vorig jaar tijdens de allerlaatste match van Halle-Gooik aan zijn radiotoestel hing, zal het moment niet licht vergeten dat ze de titel binnenhaalden.

 Met nog welgeteld zestien seconden te gaan scoorde Chaibai toen het doelpunt van de titel. De commentatoren Kris en Dries Baert werden nagenoeg gek van de spanning. En ook presentator Jempi Van Vlaenderen was het délirium nabij.

 Wordt het vrijdagavond weer even spannend in Charleroi? Dat kan je vernemen op 105.6, bij de Stadsradio. Ze beginnen eraan vanaf 21 uur met live flitsen en leuke muziekjes. De Reizende Sportshow is stilaan niet meer weg te denken in het Halse sportleven.

 Wellicht zijn zij er volgende week ook bij, voor de allerlaatste kompetitiematch tegen Hasselt. Misschien wordt dat al een feestmatch. Maar evengoed kan het er nog om spannen. Wait and see..

Vrijdagavond pakt het  team van Stadsradio Halle in Charleroi alvast weer uit met de grote middelen!

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 mei 2016
Felix Merckx
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

PenZine | 26 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 21 mrt 2024

archief