GOOIK - Michel Doomst: “Ik heb wetsvoorstel over BHV ingediend en wil het niet loslaten”

C21

GOOIK - Michel Doomst: “Ik heb wetsvoorstel over BHV ingediend en wil het niet loslaten”

Michel_doomst

Op het stuk “CD&V, VLD en SP.a weigeren stemming over B.H.V. (zie lager) kregen we een reactie van volksvertegenwoordiger en burgemeester van Gooik Michel Doomst (CD&V).
Volgens deze heeft het Overlegcomité nog tot volgende week om zich over de zaak uit te spreken, waarna het wetsvoorstel terug naar de Kamer komt.

Bepaalde bronnen delen mee dat de CD&V de stemming weigerde over BHV en bijgevolg de parlementaire procedure niet wenst verder te zetten.

Michel Doomst:  “De personen die dit meedelen zouden zich, vooraleer ze hun verontwaardiging uitroepen, beter eerst informeren over de gang van zaken”.

Volgens Doomst heeft het Overlegcomité heeft nog tot volgende week om zich over de zaak uit te spreken, waarna het wetsvoorstel terug naar de Kamer komt.

“Eerder kan het dus niet geagendeerd worden. Die procedures zijn er misschien tegen wil en dank, maar we moeten ons er aan houden. We blijven bij ons wetsvoorstel en de parlementaire procedure als de te volgen weg naar de oplossing. Ik heb dat wetsvoorstel ingediend, ik wil dat dan ook niet loslaten”, aldus Michel Doomst (Lees ook op www.doomst.be ).

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 jan 2009
Felix Merckx
RE
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 16 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief