HERNE – Hé Hé Hé POV- Pajotse Oldtimer Vrienden

C21

HERNE – Hé Hé Hé POV- Pajotse Oldtimer Vrienden

Editiepajot_oldtimers_jaarvergadering_foto_deschuyffeleer__2_
POV- Pajotse Oldtimer Vrienden - het bestuur (foto: Deschuyffeleer)
 
Editiepajot_oldtimers_jaarvergadering_foto_deschuyffeleer__6_
Editiepajot_oldtimers_jaarvergadering_foto_deschuyffeleer__5_
Editiepajot_oldtimers_jaarvergadering_foto_deschuyffeleer__3_
 
Editiepajot_gooik_oldtimers_3_foto_marc_colpaert
Gezellig aan het eten (Foto Marc Colpaert)
 

De feestzaal de Egelantier in Herne was zaterdagavond het decor voor de  jaarlijkse algemene vergadering van de Pajotse Oldtimer Vrienden. Een vijftigtal leden, de partners en een voltallig bestuur vergaderden er in een gemoedelijke sfeer met een hapje en een drankje.

Voorzitter Freddy Demetser en zijn bestuursleden maakten van de gelegenheid gebruik om met veel enthousiasme de  balans van het vorig seizoen op te maken en met minstens evenveel animo de kalender voor 2009 voor te stellen.

In 2005 zag de vzw De Pajotse Oldtimer Vrienden onder de impuls van Freddy Demetser en Luc Appelmans het daglicht. Amper 4 jaar later telt de vereniging reeds 105 leden.

De Pajotse Oldtimer Vrienden willen de nog in België rijdende oldtimers van eender welk merk en origine in stand houden. “Een 2-pktje of een Buick Centurion, voor ons zijn alle wagens even uniek en dan ook even belangrijk”, aldus de voorzitter.

“Ons doel trachten wij te bereiken door mensen bij elkaar te brengen die als eigenaar of als fan van prachtige roadsters gelijke belangen of interesses hebben en die dat met elkaar willen delen en er daarenboven enorm veel plezier aan willen beleven”, aldus een gedreven ondervoorzitter Luc Appelmans.

Voor hun openingrit op 22 maart kiezen de VOP’ers voor een toeristische trip van Gooik naar Bever met een oponthoud in de molens Limbourg, een graan-maler in het hartje van het Pajottenland, en een bezoekje aan de Beverse kaasfabriek.

Om de jaarvergadering met een plezante noot af te sluiten hadden een paar leden een verrassing in petto. Wie wil mee genieten kan alsnog terecht op http://www.youtube.com/watch?v=TgFpYaPeZrM

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 feb 2009
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 16 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief