HERNE / GOOIK – Fiduciaire Bosmans-Heremans en Norgay Accountants bouwen aan een nieuwe toekomst

C21

HERNE / GOOIK – Fiduciaire Bosmans-Heremans en Norgay Accountants bouwen aan een nieuwe toekomst

1_img_3304a
HERNE / GOOIK – Fiduciaire Bosmans-Heremans en Norgay Accountants bouwen aan een nieuwe toekomst - © Deschuyffeleer
 
Img_3299
HERNE / GOOIK – Fiduciaire Bosmans-Heremans en Norgay Accountants bouwen aan een nieuwe toekomst - Marc Bosmans, Lucile Heremans, Tom Enckels, Jeroen Vanderlinden en Els Mannaert © Deschuyffeleer
 
Img_3297
HERNE / GOOIK – Fiduciaire Bosmans-Heremans en Norgay Accountants bouwen aan een nieuwe toekomst - © Deschuyffeleer
 
Img_3300
HERNE / GOOIK – Fiduciaire Bosmans-Heremans en Norgay Accountants bouwen aan een nieuwe toekomst - © Deschuyffeleer
 
Img_3311
HERNE / GOOIK – Fiduciaire Bosmans-Heremans en Norgay Accountants bouwen aan een nieuwe toekomst - © Deschuyffeleer
 

Boekhouders en accountants spelen meer en meer een uitgesproken rol in het financiële leven van een steeds vernieuwende zakenwereld. Hiertoe dienen ook zij zich permanent aan te passen aan aanhoudende evoluerende en nieuwe regels, wetgevingen en werkmethodes. Ondernemers met oog voor de toekomst verwachten van hun financiële raadgever thans dan ook veel meer dan louter het inboeken van cijfermateriaal.

Dit is dan ook het uitgangspunt dat maakte dat Fiduciaire Bosmans-Heremans en Norgay Accountants, twee bedrijven actief in éénzelfde sector en gelegen langsheen éénzelfde drukke verkeersas op amper een steenworp van elkaar, aan de ronde tafel gingen zitten om zich te buigen over de mogelijkheden om samen nieuwe activiteiten met toekomstperspectief te ontplooien gericht op specialisatie, automatisatie en kennisdeling en met als finaal doel de onderneming van elke klant proactief te begeleiden naar de top. In die zin gaat de samensmelting van beide bedrijven in op 1 januari 2018.
Marc Bosmans van Fiduciaire Bosmans-Heremans legt uit : “Onze bvba werd 35 jaar geleden boven de doopvont gehouden. Intussen zijn ook de bedrijfsleiders zestigers geworden en is het onze plicht om uit te kijken naar opvolging ten einde de continuïteit te waarborgen én voor de medewerkers én voor onze klanten. Gezien de mogelijkheid om in eerste instantie een samenwerkingsakkoord te sluiten met een veel jonger en betrouwbaar bedrijf in dezelfde sector op amper 6 km, was dit een trein die wij in het belang van alle partijen niet mochten missen. Een jong bedrijf betekent immers een nieuwe en heldere visie op de toekomst waarbij specialisten horen met een grondige en solide kennis en een heldere visie en die als geen anderen de informatiebehoefte en de cijfergegevens van de klant weten te combineren met de nieuwerwetse technologische en IT-mogelijkheden en ontwikkelingen. Zo kunnen in de toekomst meerdere specialisten met de klant meedenken en timmeren aan een weg naar de top”.
Norgay Accountants is alleszins een dynamisch bedrijf dat zijn naam ontleent aan de heldendaden van Edmund Hillary en Tenzing Norgay die in 1953 als eersten de top van Mount Everest bereikten. Ze gingen samen tot het uiterste waar niemand hen ooit was voorgegaan. In deze gedachtegang is ook Norgay Accountants ontstaan. Het bedrijf wil derhalve functioneren als financiële mentor, zowel privé en zakelijk, voor ondernemers en vrije beroepen. Na de samensmelting van beide vennootschappen wordt Norgay Accountants een bedrijf dat kan rekenen op drie geassocieerde leidinggevende partners met name Jeroen Vanderlinden, Tom Enckels en Els Mannaert. Zij worden dan bijgestaan door een team van 16 experten die mee zorgen voor een gepersonaliseerde aanpak van ieder dossier. Zo worden zij dan de strategische adviespartners voor het groeitraject van ieders onderneming overeenkomstig de slogan ‘we are supporting your succes’.
In een schrijven aan haar huidig cliënteel geven de zaakvoerders van de Fiduciaire Bosmans-Heremans alleszins mee dat zij vooreerst zelf nog zullen deel uitmaken van het Norgay Accountants-team teneinde de continuïteit van de dossiers te verzekeren. Ook maken zij zich, als tussenschakel, sterk dat ook de overgang en de verdere dienstverlening perfect zullen verlopen.
Nadere informatie: www.norgay.be 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 okt 2017
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 16 apr 2024

archief