GOOIK – Jeugdhuis ‘Guuk’ daverde op zijn grondvesten voor de groep Houston’s Problem.

C21

GOOIK – Jeugdhuis ‘Guuk’ daverde op zijn grondvesten voor de groep Houston’s Problem.

Guuk_1
Foto's Emile Devogeleer
 
Guuk_2
 
Guuk_3
 

 Jeugdhuis ‘GUUK ’ daverde zowaar op zijn grondvesten met de komst van de groepHouston’s Problem. De avond begon nochtans heel rustig met een free podium, ook hiervoor warren heel wat jongeren uit de streek afgezakt naar het jeugdhuis, maar hoe later het werd op de avond waren het vooral de fans van de rockband uit Denderleeuw Houston’s Problem die hun weg vonden naar het jeugdhuis.

 De groep rond zanger Dries De Vlaminck, die in het VTM programma ‘de Voice’ in de groep van Bart Peeters zit en zanger gitarist Dieters Guldemond die in dit zelfde programma in de groep Alex uitkomt, speelde in het jeugdhuis in Gooik een uur lang hun eigen hits uit het debuutalbum “ The Mercury Project “  en een stevig nieuw nummer, waarover later meer.

 Houston’s Problem is een vijfkoppige band bestaande uit: Dries De Vleminck ( zang), Dieter Guldemont (zang & gitaar),Timmy Segers (gitaar), Rudger De Zwaef (basgitaar) en Steven De Rocker (drums).

 Deze groep werd dit jaar winnaar van de ‘Zennetoer 2016-2017,  Minirok Rockrally 2016 en Stokwood Rockrally 2013.  Houston’s Problem zal zeker in de toekomst nog heel wat van zich laten horren op verschillende podia.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 okt 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief