HERNE – Lieve Leemans stelt haar ademstoel O2CHAIR ter beschikking

C21

HERNE – Lieve Leemans stelt haar ademstoel O2CHAIR ter beschikking

O2chair_herne___4_
HERNE – Lieve Leemans stelt haar ademstoel O2CHAIR ter beschikking - © Deschuyffeleer
 
O2chair_herne___16_
HERNE – Lieve Leemans stelt haar ademstoel O2CHAIR ter beschikking - © Deschuyffeleer
 
O2chair_herne___45_
HERNE – Lieve Leemans stelt haar ademstoel O2CHAIR ter beschikking - © Deschuyffeleer
 
O2chair0001
HERNE – Lieve Leemans stelt haar ademstoel O2CHAIR ter beschikking - © Deschuyffeleer
 

“Goed ademen, een fluitje van een cent zou men denken! Niet altijd de waarheid en daar willen we aan verhelpen”. Dat is het uitgangspunt voor Lieve Leemans uit de Geraardsbergsesteenweg die zich onlangs een 02CHAIR oftewel een ademstoel aanschafte. Gezien haar succesrijke ervaring met dit toestel wil zij thans de doeltreffendheid en de geneugte er van delen met eenieder die zijn of haar levenskwaliteit op een hoger niveau wil tillen.

De Breath Unlimited-O2CHAIR is een toestel dat de gebruiker enerzijds helpt en bijstuurt om beter en dieper te ademen en hem of haar anderzijds voorziet van een boost aan gezuiverde lucht verrijkt met zuurstof en dit zonder gebruik te maken van een zuurstoffles of -cabine. De  Breath Unlimited-ademstoel is een all-in-one concept dat hartcoherentie, ademhaling, nul-zwaartekracht positie, wiegbeweging, biomechanische druk in de rug, rugverwarming, ontspannende muziek en toevoer van gezuiverde lucht verrijkt met zuurstof combineert.
Geert De Vleminck van Breath Unlimited (Gooik): “Algemeen is bewezen dat een juiste ademhaling van zuivere en rijke lucht essentieel is voor een gezond lichaam en geest. Ook het nut van een regelmatig ademritme is al evenzeer bewezen. Door middel van controle over je ademhaling krijg je meer controle over je vitaliteit en je welbevinden. Met onze 02CHAIR brengen wij ook in België een toestel op de markt dat soelaas kan bieden bij stress, burnout, levensmoeheid, depressie of gewone futloos zijn. Wij zijn dan ook Lieve Leemans dankbaar dat zij haar O2CHAIR toegankelijk wil maken voor het ruim publiek”.
Optimale ademcoach
De O2-CHAIR is een toestel dat fungeert als een ademcoach. Het begeleidt de gebruiker via een vooraf ingestelde programmatuur en een hoge techniciteit om meer bewust traag en diep te ademen om zo de lichamelijke en mentale gezondheid te verbeteren. De O2CHAIR verhoogt de fysische energie, verlaagt de bloeddruk en hartslag, vermindert melkzuur in spieren en bloed, brengt evenwicht tussen 02 en CO2 in het bloed, versterkt het immuunsysteem, verbetert creativiteit en leervermogen, leidt tot lichamelijke ontspanning, verlicht angst en verbetert de bloedsomloop.
Wie van de O2CHAIR wil genieten of gewoonweg hem even wil uitproberen kan contact opnemen via leemanslieve@hotmail.com of telefonisch via 02/ 396 00 25 of 0497/ 45 11 67
Nadere informatie nopens de O2CHAIR is te lezen op www.o2CHAIR.com of www.breathunlimited.com .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 jan 2018
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 16 apr 2024

archief