GOOIK - Op zoek naar de warmste Gooikenaar

C21

GOOIK - Op zoek naar de warmste Gooikenaar

Editiepajot_gooik_warmste__kopie_
Enkele mensen van de stuurgroep. - foto Marc Colpaert
 

De werkgroep integratie en de gemeente Gooik gaan binnenkort op zoek naar 'De warmste Gooikenaars'. Via de gemeentelijke informatiekanalen gaan ze een oproep doen aan de Gooikse inwoners voor de nominatie van personen die zich vrijwillig en belangeloos inzetten voor hun Gooikse medemensen.
Vandaag zijn er heel wat mensen die zich al maanden of jaren belangeloos inzetten voor hun medemens. De werkgroep integratie uit Gooik heeft de laatste weken niet stil gezeten en komt nu samen met de gemeente Gooik met een 'warm' voorstel naar buiten. Het is hun bedoeling dat mensen die zorgen voor andere mensen daar ook de nodige waardering voor krijgen.  "Dit zal gebeuren via nominatiekaarten die gepubliceerd worden in het informatieblad, op de website en op de Facebookpagina van Gooik. Het is voldoende dat u daar de naam van een persoon invult en de kaart opstuurt naar de dienst vrije tijd voor einde mei", legt Jean-Paul De Loecker van de werkgroep integratie uit.
Tevens worden er via dezelfde kanalen 'chapeau-kaarten' ter beschikking gesteld, die kunnen dan verstuurt worden als 'schouderklop-kaarten'. Dus is er iemand die jij in de bloemetjes wilt zetten? Geef hem of haar dan een 'chapeau-kaart'!De werkgroep denkt er tevens over, voor de opbouw van een soort van wand die 'the wall' zal genoemd worden. Op deze wand kunnen dan alle categorieën met naam en toenaam worden vermeld.
De actie gaat van start vanaf 1 april en tegen einde mei worden de nominaties afgerond. Een aantal van de genomineerden worden dan per categorie: zorg; overheid; parochie; welzijn; individuen, cultuur en sport gehuldigd op een evenement dat zal doorgaan op zaterdag 23 juni in De Cam. Aan deze nominaties zijn geen geldprijzen aan verbonden.
 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 mrt 2018
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 16 apr 2024

archief