GOOIK - Flavor Shop: Een uniek concept voor Pajotse foodies en fijnproevers

GOOIK - Flavor Shop: Een uniek concept voor Pajotse foodies en fijnproevers

Dsy3-0262
 
Dsy3-0289
 
Dsy3-0321
 

Met een verruimd aanbod aan lekkere producten in combinatie met de talloze mogelijkheden op het vlak van demonstraties, tastings en workshops, speelt de nieuwe Flavor Shop met succes in op de behoeften van foodies en fijnproevers uit het Pajottenland en daarbuiten.

 

Flavor Shop betrekt sinds kort een zeer ruim winkelpand op de grens tussen Lennik en Gooik. Voor smaakvoerders Birger Vanacker en Steven Piens de ideale gelegenheid om hun unieke smaakconcept nog meer vorm te geven en uit te bouwen tot een heuse ‘tempel van de smaak’.

 

Derde winkel

‘Het is een droom die werkelijkheid wordt’, legt Birger Vanacker uit. ‘Wat in 2013 startte als een webshop voor delicatessen heeft met het nieuwe pand een voorlopig finale bestemming als uniek smaakbelevingsconcept bereikt. In onze nieuwe store willen we onze klanten doen genieten en ‘proeven’ van het goede leven’.

Flavor Shop startte in 2013 als webshop. Omwille van het grote succes openden Birger en Steven in 2014 een eerste winkel, die al snel te klein werd. In 2016 verhuisden ze naar de grotere winkel aan het rond punt in Gooik. Omdat ook deze winkel te klein werd, verhuisde Flavor Shop onlangs naar een groter pand, een mooie gerestaureerde hoeve, gelegen aan de Edingsesteenweg.

 

Uniek concept

Flavor Shop is een uniek concept. ‘In de winkel, Flavor Shop, vind je een ruime selectie aan unieke, smaakvolle, lekkere producten die ik persoonlijke heb geselecteerd’, licht Birger toe. ‘Het gaat om producten - een ruim gamma aan kruiden, specerijen, oliën, thees, koffies, alcoholische dranken - die je zo goed als niet bij de traditionele retailer vindt. Het zijn producten met een twist en ik selecteer ze op basis van hun unieke, onderscheidende smaak.’

 

In de ruime Flavor Bar kan je terecht voor tastings - er is een zeer ruim aanbod aan gins, whisky’s en andere alcoholische dranken -, workshops, kooklessen en demonstraties. In het pand bevindt zich ook een grote demokeuken - het Flavor Lab - waar Birger en andere koks kooklessen en workshops kunnen geven, maar die ook kan worden afgehuurd door externe partijen, groepen en verenigingen.

 

Praktisch:

Flavor Shop

Edingsesteenweg 3, B-1755 Gooik

Tel: +32 2 311 47 29 E-mail: info@theflavorshop.be

 

Openingsuren:

Dinsdag tot en met zaterdag: 10u-18u Zondag: 10u-12u

 

www.flavor.shop 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 okt 2018
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 16 mei 2019
Godelieve Deschuyffeleer | 11 mei 2019
Jacky Delcour | 08 mei 2019

archief