Flavor Shop GOOIK pakt uit met Luxe Hamsterpakket, om de lokale voedingswinkel in de kijker te zetten

Flavor Shop GOOIK pakt uit met Luxe Hamsterpakket, om de lokale voedingswinkel in de kijker te zetten

Hamsterpakket_flavor_shop_online_kopen
Birger Vanacker, zaakvoerder Flavor Shop Gooik:Foto ingezonden
 
Img_0757
 

 Flavor Shop pakt uit met Luxe Hamsterpakket, om de lokale voedingswinkel in de kijker te zetten Birger Vanacker, zaakvoerder Flavor Shop Gooik:

"Ik ben de eerste om te begrijpen dat mensen bij grote bedreigingen voorraden inslaan. En hiervoor gaan ze bij de supermarkten, in grote aantallen.

Met dit ludieke pakket willen wij iedereen er even attent op maken dat ook de kleine zelfstandige zaak om de hoek voeding aanbiedt. Die blijft namelijk ook open. 

Ze mogen niet vergeten worden, want ze hebben niet die grote financiële draagkracht, die de grote ketens net wel hebben. Het zijn die kleine bedrijven die Katrien, Phaedra, Sofie of Jeroen net een leuke job bezorgen. Het zijn ook deze mensen waarbij aangeklopt wordt voor sponsoring van eetfestijnen, jeugdverenigingen of voetbalclubs. 

Alstublieft mensen, bewaar jullie kalmte! En ga aankloppen bij de kleine zaak om de hoek. Koop de etenswaren van je favoriete restaurant of lokale winkel, zodat zij ook deze moeilijke periode kunnen overbruggen. Want straks moeten zij ook hun personeel, huur, elektriciteit en andere lasten betalen. 

En ik mag mezelf nog 'gelukkig' prijzen omdat we een voedingswinkel uitbaten en voorlopig kunnen openblijven tijdens de volledige week. Mijn hart gaat uit naar alle collega-ondernemers die verplicht tijdelijk hun deuren dienen te sluiten. Ik wens jullie allen sterkte toe!

Dankzij dit hamsterpakket kan je tijdens deze periode blijven genieten van heerlijk eten en steun je meteen de medewerkers van Flavor Shop."
 
Een pakket met premium pasta, een fles premium pastasaus, een fles premium olijfolie, een zakje aperitiefkoekjes en een fles wijn (wit, rood of alcoholvrij). Geef ons je voorkeur door tijdens het bestelproces in het opmerkingenveld. Zo kan je ook tijdens deze periode blijven genieten van heerlijk eten, aperitieven en steun je meteen de medewerkers van Flavor Shop.
 

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 mrt 2020
Marc Sluys
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 24 okt 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 15 okt 2020

archief