GOOIK - Lindsay van HairLin haar droom spat uit mekaar

GOOIK - Lindsay van HairLin haar droom spat uit mekaar

Editie_colpaert_gooik_hairlin_1__kopie_
HairLin voorlopig dicht. - Foto Marc Colpaert
 
Door het coronavirus kan Lindsay van HairLin niet naar het Eurovisie Songfestivakl in Nederland gaan en ook de speciale opleiding in de USA valt weg. Maar niet getreurd, ze kijken bij HairLin nu al uit om na de coronacrisis de mensen nog meer te verwennen in hun zaak. Dat we niet achter de schermen kunnen werken op het Eurovisie Songfestival is inderdaad een droom die bijna een nachhtmerrie werd. "Ik ben er echt niet goed van geweest, we keken hier zo hard naar uit, ook onze opleiding in New York is hierdoor komen te vervallen. Gelukkig bestaat de kans dat we volgend jaar alsnog mogen gaan, maar hier is nog geen duidelijkheid over. Anderzijds is onze gezondheid en die van onze medemensen op dit moment veel belangrijker, en een event zoals het Songfestival is een heel groot risico aangezien er heel veel mensen uit verschillende Europese landen met elkaar in aanraking komen. We zagen de bui dus al een tijdje hangen en hebben alle begrip voor de beslissing", aldus Lindsay van HairLin.
Ondertussen heeft de overheid beslist dat alle kappers verplicht dienen te sluiten. "Wij hadden deze beslissing reeds genomen voor de maatregelen van kracht waren, dit omdat we de veiligheid en gezondheid van onze klanten, werknemers en dorpsgenoten een absolute prioriteit vinden. Natuurlijk is een sluiting van HairLin een bittere pil om te slikken. We zijn 33 jaar en hebben zware investeringen achter de rug, financieel zullen we de eindjes aan elkaar moeten knopen maar we geloven er in dat alles goed komt en dat HairLin hier sterker zal uitkomen. We rekenen er op onze klanten gezond en wel terug te zien eenmaal alles terug achter de rug is. Ondertussen werken wij achter de schermen verder aan het HairLin verhaal en zullen we ervoor zorgen dat de klanten nog meer verwend worden bij hun volgende bezoek", besluit Lindsay.
De overheid heeft dan deze week dinsdag beslist dat alle salons vanaf woensdag verplicht dienden te sluiten, dus voorlopig kunt u niet meer terecht bij HairLin. 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 mrt 2020
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 02 apr 2020

archief