Het Autonoom Gemeentebedrijf (AGB) GOOIK zoekt nieuwe uitbater voor cafetaria

C21

Het Autonoom Gemeentebedrijf (AGB) GOOIK zoekt nieuwe uitbater voor cafetaria

Colpaert_gooik_koornmolen_1__kopie_
Foto Marc Colpaert
 
Het Autonoom Gemeentebedrijf (AGB) GOOIK zoekt een nieuwe uitbater voor cafetaria 
en huurder voor conciërgewoning van het Gemeentelijk Sportcentrum Koornmolen. De huidige uitbaatster gaat een andere uitdaging aan. “We deden de voorbije jaren heel wat inspanningen om van het Gemeentelijk Sportcentrum Koornmolen een echte sportparel te maken”, zegt Gunther De Wilde, voorzitter van de raad van bestuur van het AGB Gooik en schepen van Sport. “Sinds 2005 is de sporthal dé thuisbasis voor Gooikse sportclubs. De voorbije jaren investeerden we ook in een Finse piste, een multisportterrein, een skateterrein en een speelweide met beweegtuin.
Het sportcentrum is ook de startplaats van de Gooikse Mountainbike route en de Gooikse loopomloop. Recent installeerden we outdoorfitnesstoestellen en klimrotsen voor kinderen.” “De nieuwe uitbater kan dus zeker zijn van een moderne infrastructuur met heel wat sportieve bezoekers. In ruil vragen we een gedreven team, met focus op sport, maar ook op het algemene onderhoud van o.a. de kleedkamers en het terras van de cafetaria. Daarnaast zoeken we ook een huurder voor de conciërgewoning. De conciërge zal als een goede huisvader over ons sportcentrum moeten waken”, aldus De Wilde.
Plaatsbezoek
Geïnteresseerden kunnen een plaatsbezoek aanvragen via leen.walravens@gooik.be.
Er wordt dan zo snel als mogelijk een afspraak gemaakt.
 
Kandidaatstelling
Kandidaten dienen uiterlijk 15 augustus 2020 hun dossier te bezorgen op het Gemeentehuis van Gooik, Koekoekstraat 2.
De kantoren zijn geopend elke werkdag van 8.30 tot 12 uur, woensdagnamiddag van 13 tot 16 uur, maandagavond van 18 tot 20 uur.
Kandidatuurstellingen worden uitsluitend gericht aan Autonoom Gemeentebedrijf Gooik, Koekoekstraat 2, 1755 Gooik.
 
Toewijzing
De uitbating van de cafetaria en het verhuren van de conciërgewoning zal, na een vergelijkende studie en eventuele onderhandelingen, gegund worden aan de inschrijver die het best voldoet aan de vooropgestelde gunningscriteria en profiel.
De concessie van de cafetaria Koornmolen en de verhuur van de conciërgewoning kunnen toegewezen worden aan één en dezelfde kandidaat. Maar de toewijzing kan ook aan twee afzonderlijke kandidaten gegund worden.

De concessie van de cafetaria start op dinsdag 1 september 2020. Ook de conciërgewoning is dan vrij. Voor inlichtingen met betrekking tot de procedure kunnen inschrijvers terecht bij leen.walravens@gooik.be. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 jul 2020
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 17 jun 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 02 jun 2021

archief