GOOIK / HERNE - Ellen Viaene en Marie Hugo winnen de wedstrijd Out of the Box

C21

GOOIK / HERNE - Ellen Viaene en Marie Hugo winnen de wedstrijd Out of the Box

Winnaar_ellenviaene_2020
De winnaars. Ingezonden foto
 
Ellen Viaene en Marie Hugo waren de twee winnaars van de wedstrijd 'Out of the Box' een organisatie van twee plaatselijke afdelingen van Jong CD&V uit Gooik en Herne. Ze wonnen beiden 100 euro. 
De Jong CD&V-afdelingen van Gooik en Herne blikken tevreden terug op hun actie “Out of the Box”. Ze kregen zeer veel positieve reacties op deze actie. 

De beide afdelingen lanceerden dit spel gezamenlijk eind mei. Op de 10 locaties, afwisselend, in Herne en Gooik werd de Jong CD&V Box geplaatst. Door middel van tips op de sociale media konden de inwoners op zoek gaan naar de box. Over de 10 locaties heen hadden we zo’n 100 deelnames. De ene locatie was al wat makkelijker te vinden dan de andere. Na elke deelnameperiode werd een winnaar getrokken. Deze persoon mocht deelnemen aan het finalespel op donderdag 25 juni via videochat op ZOOM. De prijzenpot bestond uit 500 euro aan waardebonnen vrij te spenderen bij lokale handelaars in Gooik of Herne. Ellen Viaene en Marie Hugo schoten de hoofdvogel af en wonnen beide 100 euro.  

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 jul 2020
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief