KESTER - Feestzaal Ter Heyde opent de deuren met een nieuwe eigenaar

KESTER - Feestzaal Ter Heyde opent de deuren met een nieuwe eigenaar

Colpaert_gooik_ter_heyde__kopie_
Ter Heyde.- Foto Marc Colpaert
 
De feestzaal Ter Heyde in Kester werd recent overgenomen door Johannes Gérardy van Flavour'It Catering. De vorige eigenaar zocht al een tijdje naar een overnemer. Feestzaal Ter Heyde in Kester (Gooik) is een vaste waarde in het Pajottenland. De feestzaal heeft een capaciteit van 220 zitplaatsen. Daarnaast is het mooie terras en de grote tuin bij mooi weer dé ideale plek om tot rust te komen.
Overname Feestzaal Ter Heyde Na 25 jaar Ter Heyde te hebben gerund, zocht eigenaar André Tiels al sinds 2017 een overnemer voor de feestzaal. Na enkele positieve gesprekken mag Johannes Gérardy
van Flavour’It catering zich sinds 1 augustus de nieuwe uitbater van Feestzaal Ter Heyde noemen.
 
Flavour’It catering
Flavour’It werd in 2012 opgericht door Johannes uit Sint-Pieters-Leeuw. Hij startte in bijberoep als kok aan huis en groeide doorheen de jaren verder uit tot een volwaardige event-cateraar voor particulieren en bedrijven. De keuken van Johannes verhuisde achtereenvolgens van Lembeek naar Lot tot in Sint-Katherina-Lombeek. Sinds 1 augustus kan je Johannes in Kester terugvinden.
 
Restaurant op zondag
Voor de event sector zijn het momenteel zware tijden omwille van de strikte maatregelen bij evenementen en feesten. Al blijft Johannes niet bij de pakken zitten. Vanaf volgende week zondag 23 augustus kan er iedere zondagmiddag in de gezellige feestzaal of op het mooie terras genoten worden van de pure, hedendaagse keuken van Flavour’It. Op een veilige manier kan er in bubbels genoten worden van een 4- of 5-gangen lunch.
Reserveren is mogelijk via de website: www.terheyde.com

Meer informatie: https://www.terheyde.com/ - info@terheyde.com 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 aug 2020
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 19 sep 2020
Marc Colpaert | 18 sep 2020
Marc Colpaert | 14 sep 2020
Marc Colpaert | 13 sep 2020

archief