GOOIK - Ga nog even snel op fotozoektocht in uw eigen gemeente

GOOIK - Ga nog even snel op fotozoektocht in uw eigen gemeente

Colpaert_gooik_jo_baert_1
Jo Baert. - Foto Marc Colpaert
Nog maar twee weekends om de fotozoektocht, een idee van Jo Baert, te gaan ontdekken in de parel van het Pajottenland. Half mei maakte Jo Baert, in samenwerking met de gemeente Gooik, een fotozoektocht onder de naam 'de Gooikse Coronaronde - Blijf in uw ... dorp' bekend. Heel wat mensen namen intussen een brochure mee van bij een Gooikse handelaar of vonden de nodige info op 'samenvoorgooik' de website van de gemeente Gooik.
 
Uit de antwoorden die reeds werden ingediend blijkt dat de deelnemers heel enthousiast zijn over de zoektocht. Ook de ingediende gedichten maken duidelijk dat men heeft genoten van het Gooikse landschap. De meeste vragen werden ook door velen correct beantwoord.
 

Mensen die de zoektocht nog willen fietsen, hebben nog tot uiterlijk 31 augustus de tijd om op pad te gaan en om hun antwoorden binnen te brengen of te sturen naar Jo Baert, Zijpstraat 47 in Gooik (of jo.baert@hotmail.com). Jo heeft ook nog brochures ter beschikking voor mensen die deze nog niet in hun bezit hebben 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 aug 2020
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 19 sep 2020
Marc Colpaert | 18 sep 2020
Marc Colpaert | 14 sep 2020
Marc Colpaert | 13 sep 2020

archief