Gemeente Gooik verkoopt schoolgebouw OETINGEN

C21

Gemeente Gooik verkoopt schoolgebouw OETINGEN

Editiepajot_colpaert_gooik_school_oetingen_1__kopie_
De school in Oetingen wordt verkocht. - Foto Marc Colpaert
 
Het gemeentebestuur van Gooik verkoopt het schoolgebouw van de Gemeentelijke Lagere School De Oester in Oetingen. De verkoopprijs is vastgelegd op minimaal 500.000 euro.
 
Verkoopsvoorwaarden
 
Het gemeentebestuur wil enkele openbare functies en bestemmingen aan het gebouw geven. Daarom gebeurt de verkoop met bijhorende verplichtingen en voorwaarden voor de koper. Verder is het ook de bedoeling dat de gemeentelijke bibliotheek, de Gemeentelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans en de Academie voor Beeldende kunst hier onderdak vinden. Zo kan deze plek uitgroeien tot een educatieve en wetenschappelijke site voor jong en oud.
 
Projectoproep
 
De gemeente hoopt de gepaste investeerder aan te trekken en lanceert daarom een projectoproep. Een kandidaat-koper moet een ontwerpvisie (projectvoorstel) indienen, die voldoet aan de bijzondere verkoopsvoorwaarden én een financieel bod uitbrengen.
Dossiers van kandidaat-kopers moeten, uiterlijk 1 dag voor de opening van de biedingen, die plaatsvindt op maandag 1 maart 2021, in het bezit zijn van het bestuur.
 
 
Een beoordelingscommissie zal de kandidaten beoordelen. De kandidaat die het best aan de opgelegde voorwaarden voldoet, zal geselecteerd worden.
 
Meer info
 
Meer inlichtingen en het opvragen van de bijhorende verkoopbundel (inclusief biedingsformulier), kan via de dienst Financiën: 02 532 41 56 of financien@gooik.be.

  

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 nov 2020
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief