Gemeente GOOIK bezorgt elke gezin een Bonnenbox

Gemeente GOOIK bezorgt elke gezin een Bonnenbox

Colpaert_gooik_de_wilde_1__kopie_
Schepen De Wilde. - Foto Marc Colpaert
 
De gemeente Gooik bezorgde elk gezin, net voor de feestdagen, een Bonnenbox. In deze box zitten 33 waardebonnen van lokale handelaars. Een Bonnenbox vol lokale acties als het ware. “Elke handelaar kon zelf een actie kiezen: 1 + 1 gratis, een geschenk bij een aankoop, een korting, de deelnemende handelaars komen uit verschillende sectoren: voeding, detailhandel, horeca, niet-medische dienstverlening, retail. Zo hebben we voor ieder wat wils kunnen verzamelen,” vertelt Gunther De Wilde, schepen van Lokale economie. “De bonnen zijn onbeperkt geldig, maar nu kunnen de handelaars natuurlijk alle steun gebruiken. Ook nieuwe inwoners zullen in hun onthaalmap een Bonnenbox vinden, als welkomstgeschenkje.”
 
Werkgroep Lokale economie
 
De Bonnenbox, is naast de Koop Lokaal waardebonnen (4 keer 5 euro, nog te besteden tot en met 31 december 2020), opnieuw een steuntje in de rug van de lokale ondernemers. De werkgroep Lokale economie lanceerde het idee, waarna het verder werd uitgewerkt en dankzij de hulp van vrijwilligers en het gemeentepersoneel werd samengesteld en verdeeld. De Wilde: “Ik wil iedereen die aan deze actie heeft meegewerkt, nog eens uitdrukkelijk bedanken voor de inspanningen.”
“Deze initiatieven moeten de burger helpen overtuigen van het belang om lokaal te kopen, niet alleen tijdens corona, maar ook nadien. Lokaal kopen heeft zoveel voordelen zowel voor de burger als voor de ondernemer. Daarom dat we ook inzetten op lokale campagnes rond Koop Lokaal, met ook banners en vlaggen. Ik hoop alvast dat veel Gooikenaars hun bonnen uit de Bonnenbox zullen inruilen en wie weet misschien zo een nieuwe zaak ontdekken,” aldus Gunther De Wilde.
Ben je ondernemer en zit je nog niet in de box, laat ons jouw actie weten, dan voegen we je toe! Heb je zelf nog een idee om de lokale economie te steunen?

Mail dan naar guntherdewilde@gooik.be 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 dec 2020
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 14 jan 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 01 jan 2021
Marc Colpaert | 30 dec 2020

archief