GOOIK - Pet MEMORY Art een uitvaartcentrum voor gezelschapsdieren

GOOIK - Pet MEMORY Art een uitvaartcentrum voor gezelschapsdieren

Colpaert_snoopy_2__kopie_
Illustratiebeeld. Foto Marc Colpaert
 
Het Pet memory Art is het eerste Vlaamse bedrijf dat uitvaarten voor huisdieren op maat organiseert. Een gezelschapsdier is tegenwoordig meer dan alleen een “huisdier”, het is een maatje, een metgezel, een deel van de familie. De humanisering van het gezelschapsdier is in volle ontplooiing. Wij lijden er dan ook onder wanneer onze trouwe vriend ons komt te ontvallen. Dit verdriet wordt vaak miskend, zowel bij volwassenen als bij kinderen. Daar gaat Pet MEMEORY Art speciale aandacht aan schenken om dit taboe voor een stuk te doorbreken via een op maat gemaakt koestermoment en laatste groet. Dit onder het motto: De herinnering blijft voor altijd. 
Baasjes houden van hun dieren en er ontbreekt hen aan niets om hun dier te vertroetelen bij leven. Of het nu gaat over accessoires, voeding of verzorging, hier is een overvloed aan keuze. Maar als het einde er is, ontbreekt vandaag te veel de mogelijkheid, op een waardig afscheid en is men vaak genoodzaakt het dier af te geven voor verwerking als slachtafval of achter te laten op de verzorgingstafel van de dierenarts.  
Anno 2021 wenst Pet MEMORY Art met zijn initiatief, het koesteren van die mooie herinneringen, de wens van het baasje en het respect voor de trouwe viervoeter op de eerste plaats te zetten.

Kiest het baasje nu voor een begraving of een crematie, steeds wordt hij begeleid en ontzorgt Pet MEMORY Art hem opdat hij zich 100% kan focussen op het afscheid zelf.  Bij de crematie kan gekozen worden voor een gepaste urne en as juweel en/of gekozen worden voor de as uitstrooiing in een unieke omgeving van het wijndomein “Dappersveld-Woestijn”. Het huisdier verdient een waardig afscheid en hier gaat Pet MEMORY Art voor zorgen. De HERINNERING blijft voor ALTIJD, meer info op www.PetMemoryArt.be 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 mrt 2021
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 13 apr 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 08 apr 2021

archief