GOOIK - De vernieuwde zaal Edele-Brabant ziet er nu al mooi uit

C21

GOOIK - De vernieuwde zaal Edele-Brabant ziet er nu al mooi uit

Editie_gooik_edele_brabant_2__kopie_
Het werd een mooi gebouw.- Foto Marc Colpaert
 
Dit jaar en ook nog in 2022 gaan er ingrijpende werken doorgevoerd worden, om van de zaal Edele-Brabant in Strijland, een vernieuwde zaal te maken, waar plaats is voor de talrijke verenigingen uit Strijland. Deze parochiezalen waren dringend aan renovatie toe, onder impuls van de stuurgroep zijn ze gestart met het opstellen van het toekomstplan voor Strijland 2020-2021.
 
Het kloppend hart van deze gemeenschap is ontstaan vanuit een parochiale begeestering door de tijd heen. Vandaag tellen ze nog vele actieve bewegingen. Vanuit die bewegingen werd een stuurgroep opgericht, die instaat voor het beheer van de parochiale gebouwen, de kerk en de terreinen er omheen. Onze parochiezalen waren dringend aan renovatie toe, onder impuls van de stuurgroep zijn we gestart met het opstellen van het toekomstplan Strijland 2020. 
 

Het heeft een aantal jaren geduurd vooraleer de stuurgroep tot een evenwichtig en haalbaar toekomstplan kwam. Dit plan heeft een lange participatie doorlopen. Elke vereniging heeft inspraak gehad. Alle voorstellen werden gewikt en gewogen. Met alle opmerkingen, werd zo goed als mogelijk rekening gehouden. Ondertussen is de buitenkant van de zaal al vernieuwd en ziet het plaatje er heel mooi uit. De werken zijn natuurlijk nog niet achter de rug, maar als de binnenkant er zo goed uitziet als de buitenkant, dan is dit een heel mooie zaak. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 mei 2021
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 17 jun 2021

archief