GOOIK - Jason Broodcoorens is de nieuwe voorzitter van N-VA Gooik

C21

GOOIK - Jason Broodcoorens is de nieuwe voorzitter van N-VA Gooik

Jason
Jason Broodcoorens. - Foto Marc Colpaert
 
Vorige week werden in Gooik lokale bestuursverkiezingen georganiseerd bij de N-VA. Het bestuur en de leden van de partij gaven het vertrouwen aan Jason Broodcoorens en Philippe De Cock om als respectievelijk voorzitter en ondervoorzitter N-VA Gooik naar de verkiezingen te loodsen. “Ik ben ontzettend vereerd”, aldus kersvers voorzitter Jason Broodcoorens. “Als gemeenteraadslid ken ik maar al te goed de tekortkomingen van het huidige beleid en ben ik vastberaden om ons als volwaardig alternatief te presenteren aan de Gooikenaar”. Jason woont en werkt in Gooik en is actief bij de lokale afdeling sinds 2014. In 2018 werd hij verkozen in de Gooikse gemeenteraad.
 
 
Nieuwe ondervoorzitter is Philippe De Cock, advocaat en ook gemeenteraadslid voor de partij sinds 2018. “Onze sterke lokale verankering is ons zeer dierbaar en moeten we koesteren”, aldus Philippe. “Samen met het nieuwe bestuur, gaan we ons ten volle inzetten om voorbereid en met overtuiging naar de verkiezingen te trekken.”
 
 
Uittredend voorzitter Julie Verdood werd voor de bestuursverkiezing in de bloemetjes gezet. “In een zeer moeilijke periode, waarin fysiek vergaderen onmogelijk was, heeft Julie onze afdeling rechtgehouden - we zijn haar hier uiterst dankbaar voor”, zo klonk het.
 
 

Naast Julie Verdood, werden ook Brecht Wauters, Willem Struelens, Rudy Nieuborg en Bruno François verkozen tot bestuurslid. Samen met Jason, Philippe en gemeenteraadsleden Steve Dehandschutter, Kristoff Hemelinckx en Ellen Mathieu, vormen zij het nieuwe bestuur van de N-VA in Gooik. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 apr 2022
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 27 sep 2022

archief