GOOIK - Voetbalclub KV Kester-Gooik blikt terug op succesvol Paastornooi

C21

GOOIK - Voetbalclub KV Kester-Gooik blikt terug op succesvol Paastornooi

Paastornooi2
Ingezonden foto
 
KV Kester-Gooik blikt bijzonder tevreden terug op zijn Paastornooi. Meer dan 80 ploegen schreven zich in en een stralende lentezon bracht heel wat volk op de been. “We hebben hard uitgekeken naar dit moment, want door het coronavirus is het van 2019 dat we ons tornooi konden organiseren. De massale opkomst is een opsteker voor de club”, zegt voorzitter Pascal Vandercammen.
 
Op zaterdag 16 en maandag 18 april organiseerde KV Kester-Gooik zijn jaarlijkse Paastornooi. Door het coronavirus werden de voorbije twee edities geannuleerd. Voor deze editie tekenden meer dan 80 ploegen present. “Dat aantal haalden we ook voor de coronaperiode, het doet dan ook deugd dat heel wat clubs de weg naar ons tornooi blijven vinden”, zegt tornooiverantwoordelijke Theo Luyckx. “Dankzij een stralende lentezon mogen we spreken van een topeditie. Over twee dagen verwelkomden we zo’n 1.000 spelers en tussen de 1.500 en 2.000 supporters. Het is leuk om de club opnieuw te zien heropleven na twee moeilijke jaren.”
 
Voor het Paastornooi wijkt KV Kester-Gooik uit naar de grasvelden aan de Lindestraat. Dat komt omdat de site in de Wolvenstraat – met één kunstgrasveld – te klein is om alle ploegen te ontvangen. “Het tornooi vraagt heel wat voorbereiding. Twee bestuursleden nemen al enkele maanden het voortouw, maar tijdens het tornooi steken tientallen mensen de handen uit de mouwen”, zegt voorzitter Pascal Vandercammen. “Bestuursleden, vrijwilligers en ouders helpen naast het terrein, spelers van onze heren- en damesploegen leiden de wedstrijden in goede banen en zijn verantwoordelijk voor de vlotte opeenvolging van de wedstrijden. Het succes van dit Paastornooi is dan ook de verdienste van de hele club.”

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 apr 2022
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 27 sep 2022

archief