PAJOTTENLAND/HERNE – Wandelmeetings kennen succes bij BNI’ers

C21

PAJOTTENLAND/HERNE – Wandelmeetings kennen succes bij BNI’ers

Img_20220421_083031
PAJOTTENLAND/HERNE – Wandelmeetings kennen succes bij BNI’ers - Foto ingezonden
 
Img_20220421_072553
PAJOTTENLAND/HERNE – Wandelmeetings kennen succes bij BNI’ers - Foto ingezonden
 
Img_20220421_073005
PAJOTTENLAND/HERNE – Wandelmeetings kennen succes bij BNI’ers - Foto ingezonden
 
Img_20220421_073042
PAJOTTENLAND/HERNE – Wandelmeetings kennen succes bij BNI’ers - Foto ingezonden
 

Iedere donderdag om 6u45 ’s ochtends geven 26 zelfstandigen uit de regio afspraak in het zalencomplex Ter Heyde in Kester. Die 26 vroege vogels maken deel uit van het Business Network International (BNI) Pajottenland. Zo’n BNI is een zakelijke netwerkorganisatie die zelfstandige ondernemers groepeert. Hun wekelijkse samenkomsten hebben tot doel elkaar onderling beter te leren kennen, elkaar te ondersteunen, de krachten te bundelen en elkaar te helpen met als mikpunt hun respectievelijke bedrijven te laten groeien en hun professionele netwerken uit te bouwen aan de hand van aanbevelingen.

Om langdurige, toekomstgerichte en benefieke relaties op te bouwen is ook BNI Pajottenland permanent op zoek naar impulsen die niet alleen ten goede komen aan de leden maar waar ook het Pajottenland als regio goed kan bij varen. De jongste twee jaren was het wegens corona echter niet evident om die wekelijkse vergaderingen te laten doorgaan. Om de werking van het netwerk niet op non-actief te moeten zetten én ter zelfder tijd  te voldoen aan de strikte coronaregelgeving werden toen de ‘wandelmeetings’ in het leven geroepen.

Franky Timmermans van Electro Service Timmermans in Herne: “Met onze wandelmeetings proefden wij van het beste van twee werelden: gezond én creatief. Dat die ochtendwandelingen bij onze collega-BNI’ers bijzonder in de smaak vallen is meer dan bewezen. Nu de coronabeperkingen zo goed als volledig van de baan zijn blijven onze wandelmeetings niet alleen overleven maar zij kennen daarbij ook nog eens een niet aflatend succes. Door het welslagen van de vorige wandelmeeting organiseerden we dit deze morgen opnieuw om zo op een efficiënte en actieve manier te kunnen netwerken.

Daar zijn blijkbaar redenen genoeg voor. Ons team omvat immers veel partners die het overgroot deel van hun werkdag binnen doorbrengen met de ogen op een scherm of hun neus in de papierwereld. Dit gebeurt veelal ten koste van onder meer de ogen en de rug. Ook stresstoestanden maken dat het hoofd vaak overvol zit. Tijdens maar vooral na onze wandelmeetings ervaren wij dat een gezonde geest in een gezond lichaam veelal vrij gemakkelijk en ook in een druk werkschema kan ingelast worden.  Buiten de ruimte van een kantoor ligt het Pajottenland immers aan onze voeten. Tijdens onze laatste bijeenkomst werd zo voluit genoten van het mooie landschap rond de Kesterberg”.

Nadere info op deze website 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 apr 2022
Godelieve Deschuyffeleer
Foto's ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

PenZine | 26 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 21 mrt 2024

archief