GOOIK - De gemeente Gooik verkoopt werkmateriaal en voertuigen

C21 Css

GOOIK - De gemeente Gooik verkoopt werkmateriaal en voertuigen

Editie_gooik_gemeentehuis_5__kopie_
Illustratiebeeld. Foto Marc colpaert
 
De gemeente Gooik organiseert een openbare verkoop van werkmateriaal en voertuigen. De verkoop gebeurt via bieding onder gesloten omslag. De hoogste bieder krijgt het artikel toegewezen. Burgemeester Simon De Boeck: “De goederen die we verkopen worden niet meer gebruikt door onze dienst Openbare Werken, zijn afgeschreven, of komen van een inbeslagname. Als duurzame gemeente geloven we erg in het principe van hergebruiken. Wij gebruiken het materiaal niet meer, maar anderen kunnen er zeker nog een tweede leven aan  schenken. We vragen wel om de aangekochte goederen binnen de 10 dagen na toewijzing te komen afhalen. Zo hebben wij terug plaats voor nieuwe projecten!”
 
 Biedingen
 
Op woensdag 29 juni, van 8 tot 15 uur, kunnen de goederen bezichtigd worden in de loods van Openbare Werken (Processiestraat 2). Biedingen onder gesloten omslag kunnen op bovenstaand adres ingediend worden tot en met vrijdag 1 juli, 14 uur. Het minimum bod wordt bij elk artikel in verkoop weergegeven.
 
 Meer informatie
 
Alle info over het te koop aangeboden materiaal, is te vinden op www.gooik.be. Een afgedrukte lijst van de goederen is ook beschikbaar in het gemeentehuis, tijdens de openingsuren. Vragen kunnen gesteld worden via 054 31 05 70 of openbarewerken@gooik.be.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 jun 2022
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 28 jun 2022

archief