GOOIK - Daar is de zomer daar is de Gooikse KUBB-cup!

C21

GOOIK - Daar is de zomer daar is de Gooikse KUBB-cup!

Editiepajot_gooik_kubb__kopie_
Een beeld van 2018 van kubb-ers in het gemeentehuis van Gooik. - Foto archief Marc Colpaert
 
De Sportdienst van de gemeente Gooik organiseert deze zomer opnieuw de Gooikse KUBB-cup! Van 1 augustus tot en met 24 september 2022 kunnen Gooikse gezinnen, buurten en gelegenheidsteams elkaar uitdagen voor een spelletje KUBB. Elk team moet bestaan uit 3 personen. Aan het gemeentelijk Sportcentrum Koonmolen wordt er een KUBB-terrein voorzien en de uitslagen worden bijgehouden volgens het principe van een laddercompetitie.
 
Gunther De Wilde, schepen van Sport, nodigt alle Gooikenaars uit om deel te nemen aan de KUBB-cup: “Enkele inwoners hebben zelf de vraag gesteld of er opnieuw een KUBB-cup georganiseerd kan worden. Onze sportdienst heeft dit tornooi, samen met Piet van het Sportcafé, verder uitgewerkt. Zo zal er een aparte competitie voor gezinnen en voor buurten zijn. Stel dus snel een ploeg samen, daag elkaar uit en geniet van sport en spel.”
De teams van elke competitie die het hoogst eindigen, worden op zaterdag 24 september, tijdens de jaarmarkt, uitgenodigd voor de finaleronde en de prijsuitreiking. Er worden ook prijzen voorzien voor het team dat het meeste spelletjes speelde, de tofste ploegfoto nam. Er zijn enkele Kubb-sets beschikbaar via het Sportcafé en/of de Sportdienst (best vooraf reserveren!)
 
Zin om deel te nemen?

Inschrijven kan via www.gooik.be of via 02 532 41 56. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 jun 2022
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 15 aug 2022
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 10 aug 2022

archief