OETINGEN - De vzw JAO krijgt 247.312,8 euro voor de afwerking van hun jeugdlokaal

C21

OETINGEN - De vzw JAO krijgt 247.312,8 euro voor de afwerking van hun jeugdlokaal

A_jao-windenwaterdicht_1
Ingezonden foto
 
De vzw JAO (Jeugdlokalen Aurora Oetingen) zijn heel blij dat ze kunnen aankondigen dat De Vlaamse Gemeenschap een subsidie van 247.312,80 euro heeft goedgekeurd voor de afwerking van de jeugdlokalen in Oetingen. De bouw van de jeugdlokalen Aurora in Oetingen gaat een volgende fase in
 
U heeft het misschien al gezien: de bouw van de jeugdlokalen in Oetingen (vlakbij het voetbalveld van SK Oetingen) schiet zeer goed op. De ruwbouw staat er en de ramen en deuren werden geplaatst. Hierdoor is het gebouw officieel wind- en waterdicht! De volgende fase speelt zich in het gebouw af: plaatsen van sanitair, verwarming, elektriciteit, ventilatie, vloeren en nog zoveel meer. Om dit alles mogelijk te maken was vzw JAO op zoek naar heel wat geld. Er worden regelmatig acties ondernomen om geld in te zamelen en er waren ook nog enkele subsidie-aanvragen lopende. Zo werd er een subsidie-aanvraag ingediend bij de Vlaamse Gemeenschap en onlangs hebben we hier heel positief nieuws over gekregen: het Departement Cultuur, Jeugd en Media kende vzw JAO een subsidie van maar liefst 247.312,80 euro toe.
 
Dank zij deze steun kan de vzw met volle kracht en gedrevenheid het gebouw verder afwerken. Momenteel worden de ingediende offertes van de technieken vergeleken, en eenmaal de keuze gemaakt is en er plaats in de orderboeken van de geselecteerde firma's is, kan er gestart worden met de verdere werken. De jeugdlokalen zullen in de eerste plaats gebruikt worden door Scouts en Gidsen Aurora Oetingen voor hun wekelijkse activiteiten, maar ook andere (jeugd)verenigingen zullen kunnen gebruik maken van de lokalen.
 
Wij, als vzw, kijken er naar uit om iedereen welkom te heten in de loop van 2023 (als alles volgens plan verloopt...) en we hopen alvast dat Jeugdlokalen Aurora een verbindingsplek in Oetingen mag worden voor jong en oud.

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 okt 2022
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 01 dec 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 01 dec 2022

archief