GOOIK - Kleuters en kinderen sporten met Sportsnack in de Koornmolen

C21

GOOIK - Kleuters en kinderen sporten met Sportsnack in de Koornmolen

A_gooik_sport
 
Kleuters en kinderen kunnen nu terecht in de Koornmolen om te sporten. Sportsnack beoogt de verdere ontwikkeling door een aanbod van breedmotorische vaardigheden, tot sportspecifieke oefen- en spelvormen voor oudere leerlingen.
 
Voor wie?
 
Kleuters en kinderen van het lager onderwijs die school lopen en/of wonen in Gooik. Alle kinderen die op woensdagnamiddag in de buitenschoolse opvang blijven, nemen actief deel. Kinderen die niet naar de opvang komen, zijn uiteraard ook welkom (mits inschrijving).
 
Wanneer?
 
Het betreft 10 lesjes. Elke woensdagnamiddag vanaf 11/1/2023 tot en met 29/3/2023. Niet tijdens schoolvakanties. De kleuters sporten van 13u tot 14u en de kinderen van het lager onderwijs van 14u tot 15u. Kinderen die in de opvang verblijven, gaan na de les naar de centrale opvang in de school van Strijland. Alle verplaatsingen gebeuren onder begeleiding. Op woensdagmiddag worden alle kindjes die in de opvang verblijven met de bus naar de sporthal De Koornmolen, Processiestraat 15, gebracht.
 
Prijs?
 
Kinderen die in de opvang verblijven: ingegrepen in de prijs van de opvang.

Andere Gooikse kinderen: €2,20/les. Kindjes die niet in Gooik naar school gaan dienen zich in te schrijven bij Elien Van Droogenbroeck: elien.vandroogenbroeck@gooik.be of 0497/50.64.10 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 jan 2023
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief