GOOIK - Groot feest op Paddenbroek maar het minder goede weer is spelbreker

C21

GOOIK - Groot feest op Paddenbroek maar het minder goede weer is spelbreker

20230416_144549
Feest in Paddenbroek.- Foto Marc Colpaert
 
20230416_144828
Een klimaat quiz voor deze meiden.- Foto Marc Colpaert
 
20230416_145224
Proeven was mogelijk bij Gastro Boetiek.- Foto Marc colpaert
 
20230416_145115
Feest in Paddenbroek.- Foto Marc Colpaert
 
Op zondag 16 april was het Feest in Paddenbroek maar doordat de zon niet van de partij was, bleef de opkomst eerder beperkt. Het was een dag die in het teken stond van de vijf pijlers van het Plattelandscentrum Pajottenland-Paddenbroek, namelijk duurzaamheid, landbouw, natuur, streekidentiteit en toerisme. Tussen 11u en 17u vonden er doorlopend activiteiten plaats die in het teken stonden van die pijlers voor jong en oud. De toegang en deelname aan de activiteiten waren gratis.
 
Voor ieder wat wils
 
Plattelandscentrum Paddenbroek is een prachtige Gooikse parel waar je kan genieten van de Pajotse rust en natuur. Het feest brengt de mensen samen en laat ze onderdompelen in diverse activiteiten. “Het Feest op Paddenbroek zie ik als de start van een nieuw zomerseizoen, waar veel mensen na de winter naar uitkijken. Bovendien heeft iedereen nu lentekriebels en willen ze nieuwe dingen ontdekken. Er zal een mooi aanbod zijn aan doe-dingen. Hopelijk is de zon ook van de partij”, vertelde Christa Dermez, schepen van toerisme en voorzitter van Plattelandscentrum Paddenbroek ons enkele dagen geleden.
 
Doorheen de dag waren zijn er verschillende activiteiten gepland, zoals een klimaat quiz waar de meiden van de Chiro Gooik aan deelnamen(foto). Zo kon je ook genieten van een workshop “Kruiden oogsten, drogen en verwerken”, “Eenvoudig mediteren” of een stiltewandeling.  Daarnaast was er een streekproductenmarkt en waren er diverse wandelingen en fietstochten te ontdekken. En voor de klein mannen was er natuurlijk de speeltuin en tal van springkastelen. Had de zon van de partij geweest dan zag Paddenbroek zwart van 't volk nu was het iets minder. 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 apr 2023
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 16 apr 2024

archief