GOOIK - KUBB-tornooi vanaf augustus van start ter hoogte van de Koornmolen

C21

GOOIK - KUBB-tornooi vanaf augustus van start ter hoogte van de Koornmolen

Colpaert_gooik_winnaars_kubb_1__kopie_
Archieffoto de winnaars uit 2018.- Foto Marc Colpaert
 
De Gooikse KUBB-cup, een groot KUBB-tornooi, voor gezinnen, buurten en gelegenheidsteams, gaat binnenkort weer van start. De Sportdienst van Gooik tovert de parking van het Gemeentelijk Sportcentrum Koornmolen om tot een KUBB-terrein.
 
Ploegen van minimum 3 personen kunnen, tussen 1 augustus en 17 september, meerdere wedstrijden spelen. Gunther De Wilde, schepen van Sport, is benieuwd welk team Kökenbèèk Buurtcomité zal opvolgen als winnaar van de KUBB-cup: “Kubben is een laagdrempelige sport, die mensen samenbrengt. Daar houden we in Gooik van. Daarom sloeg de Sportdienst opnieuw de handen in elkaar met het Sportcafé Koornmolen voor de organisatie van een nieuwe KUBB-cup.Dit jaar zal de KUBB-cup gespeeld worden in het zand. De Sportdienst zal een strand aanleggen, dat de hele zomer gebruikt kan worden voor o.a. beachvolleybal en KUBB. Op zondag 17 september is het dan de grote finale, waar mooie prijzen gewonnen kunnen worden, in verschillende categorieën. Ik nodig alle buurtcomités, gezinnen en verenigingen dan ook op om zich snel in te schrijven, eventueel nog wat te oefenen en dan volop te kubben!”
 
Zin om deel te nemen?
 
Inschrijven kan via www.gooik.be of via 02 532 41 56. Er zijn enkele Kubb-sets beschikbaar via het Sportcafé en/of de Sportdienst (best vooraf reserveren!)

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 mei 2023
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 23 mei 2023
Marc Colpaert | 18 mei 2023

archief