De gemeente GOOIK ondersteunt jeugdkampen

C21

De gemeente GOOIK ondersteunt jeugdkampen

Image001__18_
 
Voor vele jeugdbewegingen, is de zomer hét moment om op kamp te vertrekken. Ook de Gooikse jeugdbewegingen vertrekken richting andere oorden, terwijl andere jeugdverenigingen Gooik komen ontdekken. Zij kunnen op steun van de Gooikse Jeugddienst rekenen. Christa Dermez schepen van Jeugd, wenst iedereen een fijn kamp: “Voor vele leden is het kamp met de jeugdbeweging het hoogtepunt van het jaar. De leiding zorgt voor een fijn programma met leuke spelletjes, avontuurlijke wandeltochten. Ondertussen zorgt de kookploeg voor heerlijke maaltijden. De leden beleven dus de tijd van hun leven.”
 
 
Gooikse jeugdbewegingen op kamp
 
“Als gemeente vinden we het belangrijk om de jeugdbewegingen alle kansen te geven.
Daarom ondersteunen we de Gooikse jeugdbewegingen die op kamp gaan, graag met subsidies en het ophalen van materiaal,” vertelt Dermez.“We geven onze jeugdbewegingen ook kampkaartjes mee. Deze kaartjes kunnen ze op hun kampplaats uitdelen aan de buren om zich voor te stellen, contactgegevens achter te laten en onze gemeente te promoten.”
 
Op kamp in Gooik
 
Ook voor de jeugdbewegingen die in Gooik op kamp komen, staat de gemeentelijke dienst Vrije tijd klaar.
“We voorzien een zak met toeristische info, zodat ze onze mooie Parel van het Pajottenland kunnen ontdekken. Verder is er sinds dit jaar ook een vereenvoudiging van de regels rond kampvuur. Zo hopen we dat jeugdbewegingen hier een mooie tijd kunnen beleven.”

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 jul 2023
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 16 apr 2024

archief