GOOIK - Zestien Gooikse kunstenaars stellen hun werken tentoon

C21

GOOIK - Zestien Gooikse kunstenaars stellen hun werken tentoon

Editie_gooik_kunst_2__kopie_
De kunstenaars.- Foto Marc Colpaert
 

Zestien Gooikse kunstenaars, leden van de artistieke vereniging Zin in Kunst, stellen op 26 en 27 augustus en tijdens het weekend van 2 en 3 september 2023  hun jongste plastische werk tentoon.  Ze creëerden werk in verschillende disciplines zoals schilderkunst, tekenkunst, keramiek, glaswerk, beeldhouwkunst, houtbewerking en fotografie.  Ook een negental kunstenaars van buiten Gooik nemen actief deel aan dit artistiek evenement.  De  tentoonstelling draagt als titel ‘Gelaagd’ en gaat door op 8 locaties.

In cultuurcentrum De Cam stellen Eddy Niels, Richard Hanssens, Rita Callebaut en Greet Van Belle tentoon. In de prachtig gerestaureerde kerk van Leerbeek stellen Hilde Maton en Mirko Slincx tentoon en in de Woestijnkapel Danielle De Kegel, Marleen De Doncker en Frank De Clercq. 

Een aantal kunstenaars stellen hun atelier open en nodigen gastkunstenaars uit.  Zo stellen ten huizen Jan Springael Fons Vandergraesen, Jan Springael en gastkunstenaars Veerle Van Wilder, Anne-Marie De Coster en Jan Clement tentoon.  Nele Geldhof ontvangt Mieke Huyghe en gastkunstenaar Ghislaine Goossens, terwijl Patrick Jacquemijns, Jan Van Overwaele en Bart Thomas uitnodigt.  Bij Rudy Boon stellen  Greet De Gieter,  Corry Van Overstraeten en leden van de fotoclub Picto Benelux tentoon terwijl Guy Van Vreckem, Goan Allebosch ontvangt. 

Er wordt een kleurrijke brochure ontworpen waarin de kunstenaar zichzelf kort in woord en beeld voorstelt en waarin de locaties nauwkeurig worden aangeduid.  De tentoonstelling is toegankelijk zowel op zaterdag als zondag van 13 uur tot 19 uur.  Je bent van harte welkom.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 jul 2023
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 16 apr 2024

archief