GOOIK - Speelplein 't Foensjske in Gooik viert animatoren!

C21

GOOIK - Speelplein 't Foensjske in Gooik viert animatoren!

Dag_van_de_animator
Ingezonden foto
 
De Vlaamse Dienst Speelpleinwerk (VDS), Kazou vzw en Jeugddienst Don Bosco riepen in 2017 de laatste donderdag van juli uit tot Dag van de Animator. 39.000 verschillende jongeren (van 15 tot 25 jaar) kiezen ervoor om in hun vrije tijd animator te zijn op een vakantie-initiatief, bv. een speelpleinwerking in hun buurt. Ook in Gooik, op Speelplein ’t Foensjske werden de animatoren vandaag in de tekeningen, knuffels, attenties gezet.
 
Animatoren op Speelplein ‘t Foensjske
 
“Op ons speelplein staan dagelijks ongeveer 10 animatoren paraat. Animeren, verzorgen, troosten, dansen, zingen, uitstappen begeleiden, … het zijn slechts enkele van de vele dingen die de animatoren dagelijks doen. En ze doen dat heel goed. Daarom kregen de animatoren vandaag een lekker ontbijt, veel tekeningen, knuffels en een Foensjske-brooddoos en lampje ”, vertelt Sven Vanderrusten, coördinator van Speelplein ’t Foensjske. “Zonder animatoren, hoofdanimatoren en coördinator zou er geen speelplein ’t Foensjske zijn”, klinkt het bij de leden van het Gooikse college van burgemeester en schepenen. 
“Een dikke, Gooikse dankjewel is dus wel op zijn plaats.”
 
Inschrijven
 

Speelplein ’t Foensjske is tijdens de zomervakantie elke dag open. De laatste week (21 tot en met 25 augustus) zal de speelpleinwerking verhuizen naar de school De Oester Strijland, Strijlandstraat 40, Gooik. Inschrijven voor het speelplein en de uitstappen kan nog via www.foensjske.be. Er kan per dag ingeschreven worden. Wie zin heeft om in de toekomst zelf aan de slag te gaan als animator op Speelplein ’t Foensjske, kan zich kandidaat stellen via www.foensjske.be. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 jul 2023
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief