GOOIKS Bijzonder Comité voor Sociale Dienst bezoekt oude en zieke inwoners

C21

GOOIKS Bijzonder Comité voor Sociale Dienst bezoekt oude en zieke inwoners

Editie_jonas_merci_2__kopie_
Jonas op stap.- Foto Marc Colpaert
 
De leden van het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst (BCSD: Jonas De Maeseneer (voorzitter), Luc De Doncker, Elke Van Wayenberghe, Jan Vanderhoeven, Stefaan Viaene, Vincent Termote, Kristel Moonens), delen opnieuw parels van chocolade uit aan zieke en oudere inwoners.
 
Jonas De Maeseneer, schepen van Welzijn en voorzitter van het BCSD, licht toe: “Als bestuur vinden we het belangrijk dat iedereen betrokken is bij het gemeenschapsleven. Daarom organiseren we, samen met het OCMW Gooik, KVG (De Katholieke Vereniging voor Gehandicapten) en Samana opnieuw de Welzijnsparel. We brengen alle 80-plussers, langdurige zieke inwoners en inwoners met een handicap, een bezoekje. Er is tijd voor een babbel en we hebben ook een zakje lekkere parels van chocolade mee.
Verder nemen deze inwoners ook deel aan de trekking van de Welzijnsparel. Tijdens de Pareltjesworp op 15 augustus trekken we een winnaar per deelgemeente en nadien trekken we een winnaar voor de hele gemeente. Ik wens iedereen veel succes bij de trekking en kijk uit naar de bezoekjes aan onze inwoners.”

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 jul 2023
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 16 apr 2024

archief