Gemeente Gooik verkoopt werkmateriaal en voertuigen

C21

Gemeente Gooik verkoopt werkmateriaal en voertuigen

Editie_gooik_gemeentehuis_2__kopie_
Foto Marc Colpaert
 
De gemeente Gooik organiseert opnieuw een verkoop van werkmateriaal en voertuigen. De verkoop gebeurt via bieding onder gesloten omslag. De hoogste bieder krijgt het artikel toegewezen.
 
Burgemeester Gunther De Wilde: “We beschikken als lokaal bestuur over heel wat goederen en materialen die worden ingezet bij de dagelijkse werking. Een aantal van deze goederen zijn afgeschreven, komen van een inbeslagname of zijn niet langer bruikbaar voor ons.
Maar voor anderen misschien wel. Daarom geven we deze graag een tweede leven, bij een nieuwe eigenaar. Zo dragen we als duurzame gemeente ons steentje bij aan een circulaire economie. Wie interesse heeft in bijvoorbeeld een heftruck, een asfaltmachine of een wagen, kan een bod doen.”
 
Biedingen
 
Op woensdag 5 augustus, tussen 9 tot 15 uur, kunnen de goederen bezichtigd worden in de loods van Openbare Werken (Processiestraat 2).
 

Biedingen onder gesloten omslag kunnen op bovenstaand adres ingediend worden tot en met vrijdag 9 augustus. Het minimum bod wordt bij elk artikel in verkoop weergegeven. Alle info over het te koop aangeboden materiaal, is te vinden op www.gooik.be. Vragen kunnen gesteld worden via 054 31 05 70 of openbarewerken@gooik.be 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 jun 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief