Gooik viert de kinderbegeleiders tijdens de Week van de Kinderopvang

C21

Gooik viert de kinderbegeleiders tijdens de Week van de Kinderopvang

Week_van_de_kinderbegeleider_gooik
ingezonden foto
 
Gooik viert de kinderbegeleiders, tijdens de Week van de Kinderopvang (7 – 13 oktober 2024). De Gooikse kinderbegeleiders zijn verantwoordelijk voor de voor-en naschoolse kinderopvang, ze begeleiden de busritten van en naar school en houden toezicht tijdens de middagpauzes op school. Ze zorgen, troosten, spelen,  zodat de kinderen kunnen groeien en bloeien. Om hen te bedanken voor dit harde werken sloegen de kinderen van de naschool opvang aan het knutselen en bakken.
 
Christa Dermez, schepen van Gezin en Jeugd: “In Gooik kunnen we rekenen op enthousiaste kinderbegeleiders. Ze doen zoveel meer dan de kinderen opvangen. Dag in dag uit staan ze er voor de kinderen. Ze verdienen al ons respect.
Ook de ouders zijn hen dankbaar voor de fijne tijd die de kinderbegeleiders hun kind bezorgen. Als lokaal bestuur doen we er dan ook alles aan om voldoende én kwalitatieve kinderopvang aan te bieden. Want de plaatsen zijn vaak beperkt. We blijven hier dus op inzetten. Ook merken we dat het moeilijk is om nieuwe kinderbegeleiders aan te trekken. Nochtans hoor ik alleen maar positieve geluiden van onze begeleiders. Ze krijgen zoveel liefde van de kinderen terug.
Ook de kinderbegeleiders die thuis kinderen opvangen, doen dat met hart en ziel. Zij vinden het fijn om zelf de accenten van de opvang te bepalen. Ouders kunnen dus gerust zijn dat hun kind tijdens de opvang in goede handen is bij onze kinderbegeleiders.”
 
Openstaande vacatures kinderopvang
In de Gooikse kinderopvang zijn er momenteel 2 openstaande vacatures:
Begeleider buitenschoolse kinderopvang
Vrijwilliger buitenschoolse kinderopvang
Ontdek er alles over op www.gooik.be/vacatures
 
 
 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 okt 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 11 okt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 08 okt 2024

archief