GOOIK - Isabelle Pierreux in de gemeenteraad

C21

GOOIK - Isabelle Pierreux in de gemeenteraad

Editiepajot_gooik_isabelle_1
Isabelle zetelt vanaf deze maand in de gemeenteraad. - Foto Marc Colpaert
 

Isabelle Pierreux(N-VA) stapt deze maand in de gemeenteraad van Gooik na het vertrek van Ronny Claes uit Oetingen.

Bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2006 haalde de N-VA net geen zetel. Toch haalde de partij een verdienstelijke score met als bonus de eerste opvolgersplaats voor de gemeenteraad. Wegens het vertrek van Ronny Claes uit de gemeente, dient hij als gemeenteraadslid vervangen te worden. Isabelle Pierreux uit Gooik zal zijn plaats innemen, tot nu zetelde zij in de OCMW-raad en het Vast Buro.
Als roodharige krullenbol zal ze zeker niet onopgemerkt blijven. “ Mijn  bijzondere aandachtspunten zijn: de integratie en inburgering van inwijkelingen, druk zetten op de splitsing van BHV, gebruik van het Nederlands in overheidsdiensten, zuinig omspringen met gemeenschapsgeld en een  doordacht mobiliteitsplan zonder betutteling”, besluit Isabelle Pierreux. De N-VA behoudt haar tweede zetel in het OCMW, in de persoon van Wim Struelens.
Gooik kent haar ook van op de planken en het witte doek, o.a. als Zwarte Madam in ‘Waar de ster bleef stille staan’, als het Parijse Marieke in ‘ ’n Eùtkommen’ en als mannenverslindster in ‘De Koffer’.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 nov 2009
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 28 mei 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 23 mei 2024

archief