HERNE - Feest bij ‘t Pajottenboeketje

C21

HERNE - Feest bij ‘t Pajottenboeketje

Viering_hilda_vanhassel_en_20_jaar__t_pajottenboeketje__12_
Hilda Vanhassel temidden van haar danspupillen - Foto's © Deschuyffeleer
 
Viering_hilda_vanhassel_en_20_jaar__t_pajottenboeketje__2_
Dansinstructrice Hilda Vanhassel werd er overladen met wensen.... © Deschuyffeleer
 
Viering_hilda_vanhassel_en_20_jaar__t_pajottenboeketje__3_
Hilda Vanhassel samen met haar echtgenoot Aimé - © Deschuyffeleer
 
Viering_hilda_vanhassel_en_20_jaar__t_pajottenboeketje__5_
Louisa Vanbellingen mocht namens het gezelschap de dansinstructrice toespreken - © Deschuyffeleer
 
Viering_hilda_vanhassel_en_20_jaar__t_pajottenboeketje__8_
... de cadeautjes - © Deschuyffeleer
 
Viering_hilda_vanhassel_en_20_jaar__t_pajottenboeketje__17_
... en dan was er taart ... © Deschuyffeleer
 

De dansnamiddag van de seniorendansgroep ’t Pajottenboeketje van deze week was er eentje om niet te vergeten. Dansinstructrice Hilda Vanhassel werd er overladen met wensen en geschenken. Zij vierde immers niet alleen haar 74ste verjaardag maar ook dat zij al 20 jaar als lesgeefster instaat voor het wel en het wee van de groep.

’t Pajottenboeketje ontstond in 1989 onder de impuls van Leonie Vangaever die 10 jaar geleden het druilige België liet voor wat het was en zich ging vestigen in het zonnige Spanje. Wat destijds bescheiden begon is thans uitgegroeid tot een seniorenvereniging met een 40-tal leden.
Niet alleen de belangeloze inzet van Hilda werd uitgebreid bewierookt maar ook de talrijke pluspunten die de dames koppelen aan hun wekelijkse dansnamiddag werden belicht. Zo zijn de gezelligheid, de ontspanning, de sociale contacten,  de gastvrijheid, de ongedwongen babbels en uiteraard het aanleren van telkens weer nieuwe danspasjes de meest gesmaakte motieven. De wekelijkse afspraak in de Hernekouter is dan ook voor velen een prioritaire aangelegenheid.
Om dit alles te vieren verrasten een paar keukenprinsesjes de menigte met zelfgemaakte taart. Uit het uitgebreid en tevens kalorierijk assortiment van francipane, flan-, peer-, appel- en uiteraard de mattentaart was het enigszins moeilijk kiezen.
Om hun dankbaarheid te tonen werd Hilda door haar danspupillen ook nog bedacht met de nodige geschenken. Samen met haar echtgenoot Aimé mag zij op kosten van ’t Pajottenboeketje eens gezellig gaan tafelen in restaurant Jobim in het naburige Bever en bovendien mag Hilda ook nog een mooie waardebon gaan verzilveren bij Mayerline, één van de betere kledingzaken in Halle.
Het waren vooral Louisa Vanbellingen en Odette Van Vooren die instonden voor de voorbereidingen en de praktische organisatie van het feestelijk gebeuren.
    
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 okt 2011
Godelieve Deschuyffeleer
GDG Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief