Ongevallen in HERNE en LENNIK

C21

Ongevallen in HERNE en LENNIK

3_politielogo_2011_p200

PZ Pajottenland stelde in Herne een verkeersongeval vast met een licht gekwetste en in Lennik was er een ongeval met alleen stoffelijke schade

Verkeersongeval met gewonden te HERNE
M.K. reed met zijn personenauto op de Steenweg Asse in de richting van Edingen. OM. reed met zijn personenauto op dezelfde steenweg maar dan richting Asse. Ter hoogte van het nummer 166 wijkt MK van zijn rijvak af(hij werd onwel) en kwam terecht op het rijvak van de tegenliggers alwaar hij frontaal botst met het voertuig van OM.

MK raakte licht gekwetst en werd ter verzorging overgebracht naar het ziekenhuis te Halle. Beide bestuurders legden een  negatieve ademtest af.
Verkeersongeval  met stoffelijke schade in LENNIK
Op het kruispunt van de Ninoofsesteenweg met Luitenant Jacopsstraat. B.M reed met zijn personenauto op de Ninoofsesteenweg .Hij volgde B.L die zich eveneens met een personenauto verplaatst. Deze laatste remde wanneer hij bijna ter hoogte is van het kruispunt met de Luitenant Jacopsstraat was. BM kon niet tijdig stoppen en reed achteraan in op het voertuig van BL. Er was alleen stoffelijke schade.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 jun 2012
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief