Verkeersongevallen, vandalenstreek en een diefstal in LENNIK en HERNE

C21

Verkeersongevallen, vandalenstreek en een diefstal in LENNIK en HERNE

3_politielogo_2011_p200
Repro EP

Op de Assesteenweg in Lennik gebeurde een ongeval met alleen stoffelijke schade. In de Operbusingenstraat werd een vrouw gekwetst toen ze met haar wagen terecht kwam in een hoop aarde en nog in Lennik hebben vandalen op het Arconatiplein van twee wagens een ruit ingeslagen. In Herne verdwenen dieven met tuinornamenteOp de Assesteenweg in Lennik gebeurde ter hoogte van het kruispunt met Lombeeksesteenweg verkeersongeval met stoffelijke schade. . V.D.P D uit Lennik kwam met zijn personenauto Mercedes terecht in een hoop grind.

In de Operbusingenstraat in Lennik kwam G.F uit Lennik met haar personenauto terecht in een hoop aarde, naast de rijbaan. Hierdoor kantelde het voertuig. De bestuurster kon op eigen kracht het voertuig verlaten en werd slechts licht gekwetst.
 
Op het Arconatiplein hebben vandalen twee geparkeerde voertuigen beschadigd. Van elk voertuig werd een ruit ingeslagen. Er werd niets gestolen. 
 
Onbekende(n) stalen ‘s nachts drie tuinornamenten uit de voortuin van een woning in de Stationstraat in Herne. Een ander tuinornament werd er door de dader(s) achtergelaten.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 jul 2012
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief