HERNE – Oldtimertocht van de Retro-vrienden

C21

HERNE – Oldtimertocht van de Retro-vrienden

Ons_rit_1___1_
Burgemeester Kris Poelaert en het gezelschap Retro-vrienden bij een pronkstuk van Norbert Huygebaert uit Chateau Bleu ( Trooz) - Foto's © Deschuyffeleer
 
Ons_rit_1___2_
Eetmaal in De Egelantier Herne - © Deschuyffeleer
 
Ons_rit_1___3_
De Retro-Vrienden bij een MG UIT 1938 - © Deschuyffeleer
 
Ons_rit_1___4_
Ook sponsor 'Home & Concept - Light up your life' stak een riem onder het hart - © Deschuyffeleer
 

Het prachtig zomerweer zorgde er mee voor dat de maidentrip van de oldtimerclub De Retro-vrienden uitdraaide op een groot succes. De rit van goed 150 km met 56 deelnemende wagens verbond de twee clublokalen. Er werd gestart in het Oost-Vlaamse Berlare om in de late namiddag aan te komen in De Egelantier in het centrum van Herne.

De piepjonge oltimerclub met Luc Appelmans als voorzitter maakte overigens ook gebruik van de activiteiten van Openmonumentendag om de rit een thema mee te geven. Zo werden op het parcours stops ingelast aan twee windmolens en ook aan twee watermolens.
 
Onder de deelnemers mochten de Retro-vrienden rekenen op 25 wagens van de eigen leden. Het overige gedeelte waren hoofdzakelijk individuele deelnemers. Zo was er een wagen die kwam uit het Nederlandse Noord-Brabant en eentje uit het Waalse Trooz.
 
Gezien het prima zomerweertje was het de ideale gelegenheid om de cabrio’s uit de garage te halen. Het merendeel van de deelnemende wagen waren dan ook MG’s en Triumph’s  gevolgd door de Porches,de Mercedessen en de Volkwagens.
 
Nader clubnieuws is terug te vinden op www.deretrovrienden.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 sep 2012
Godelieve Deschuyffeleer
© deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief