HERNE – Vertelselkeswandeling met fakkels – STAP MEE

C21

HERNE – Vertelselkeswandeling met fakkels – STAP MEE

Nachtwandeling_gilde_herfelingen__aankondiging_gdg
HERNE – Vertelselkeswandeling met fakkels – STAP MEE - © Deschuyffeleer
 

Met de gildeleuze ‘Samen beleef je meer’ in het achterhoofd organiseert de Landelijke Gilde van Herfelingen op zaterdag 1 december de avondwandeling ‘Stap mee in het verhaal’. Het wordt dan ook ‘een vertelselkeswandeling in den doenkeren’. Hierbij brengt rasverteller Frans Peetermans uit Gooik de avondwandelaars hierbij van start tot aankomst in de gepaste stemming met ‘wreed straffe en ongelofelijke doch waargebeurde verhalen’.

De wandeltocht van 4 km doorheen de typisch landelijke Pajotse dorpsomgeving gebeurt in groep onder de leiding van de bestuursleden Frans Vandenbosch, Eddy Wayteck, Lieven en Frank Van den Broeck, Luc Temmerman en Ward Nechelput. Fakkels zorgen voor extra sfeer. Onderweg genieten de deelnemers op de hoeve Lefevre en op het hof van Wim Demulder ook van warme en koude bevoorrading met producten van eigen bodem.
 
Er wordt bijeengekomen in het Bavo-centrum om 19u30. De groepswandeling zelf start om 20u. Deelnemen kost 3 euro met inbegrip van 2 consumpties. Kinderen onder de 12 jaar kunnen gratis deelnemen.   
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 nov 2012
Godelieve Deschuyffeleer
© Dechuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief