HERNE – Muziekkamp van ’t Muziek valt aardig in de smaak

C21

HERNE – Muziekkamp van ’t Muziek valt aardig in de smaak

Afsluiter__t_muziekkamp_herne_feb_2013__4_
Goed 25 kinderen met belangstelling voor muziek werden spelenderwijze verder ingewijd in de geheimen van de kunst - Foto's © Deschuyffleer
 
Afsluiter__t_muziekkamp_herne_feb_2013__1_
't Muziekkamp werd een succes dankzij Petra Condijts, Katrien Vine, Daphne Cornet, Anna Schreurs, Emily Van Geel en Sofie Hugo - © Deschuyffeleer
 
Afsluiter__t_muziek_concert__herne
Het kamp werd afgesloten met een mini-gelegenheidsconcert voor ouders, grootouders en sympathisanten - © Deschuyffeleer
 
Afsluiter__t_muziekkamp_herne_feb_2013__7_
© Deschuyffeleer
 
Afsluiter__t_muziekkamp_herne_feb_2013__5_
© Deschuyffeleer
 
Afsluiter__t_muziekkamp_herne_feb_2013__19_
© Deschuyffeleer
 
Afsluiter__t_muziekkamp_herne_feb_2013__27_
© deschuyffeleer
 
Afsluiter__t_muziekkamp_herne_feb_2013__20_
© Deschuyffeleer
 

Jeugdcoördinator Petra Condijts van de harmonie ’t Muziek en voorzitter van ’t Jeugdmuziek Herne Katrien Vine zijn bijzonder opgetogen met het succes dat hun ploeg tijdens het eerste muziekkamp voor kinderen in het voormalig Dominikanessenklooster tijdens de eerste dagen van het krokusverlof wist op te bouwen.

Goed 25 kinderen met belangstelling voor muziek werden spelenderwijze verder ingewijd in de geheimen van de kunst. Ook jongeren die nog totaal leek waren in muziek waren overigens welkom. Het kamp werd afgesloten met een mini-gelegenheidsconcert voor ouders, grootouders en sympathisanten. Hierbij beten de jongsten van zich af in ritmetechnieken terwijl de iets ouderen die al een instrument bespeelden leuke deuntjes ten beste brachten. De gezamenlijke afsluiter was voor het publiek zelfs een bis-nummer waard.
 
“Te oordelen naar de reacties van de deelnemers en hun ouders denken wij aan hun verwachtingen voldaan te hebben”, geeft Petra Condijts, zelf indertijd al aan muziek toe op 5-jarige leeftijd, enthousiast mee. “Er heerste het ganse kamp door een algemeen gevoel van welbehagen. En ook het afsluitend concertje werd algemeen geapprecieerd”.
 
Belangstellenden kunnen naargelang de leeftijd en de muzikale prestaties steeds aansluiten bij  
de eigenlijke harmonie of haar jeugdafdeling. Zowel de harmonie als de jeugdafdeling staan trouwens zelf in voor de opleiding van hun leden. Meer info over ’t Jeugdmuziek Herne via www.tmuziekherne.be of voorzitter Katrien Vine (0474/19.84.47).
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 feb 2013
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 04 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief