HERNE – Gratis naar de Belgacom Memorial Van Damme

C21

HERNE – Gratis naar de Belgacom Memorial Van Damme

Naar_memorial_van_damme
HERNE – Gratis naar de Belgacom Memorial Van Damme - Deschuyffeleer
 

Woon je in Herne? Ben je tussen 12 en 16 jaar en wil je mee naar de 37ste editie van de Memorial Van Damme op vrijdag 6 september? Stuur dan meteen een mailtje met je naam en adres naar sport@herne.be. Om 17u30 vertrekt er die dag, in een organisatie van de gemeentelijke sportdienst, een autocar richting Koning Boudewijnstadion in Brussel voor het bijwonen van de internationale top-atletiekmeeting die deel uitmaakt van de IAAF Diamond League.

De meeting is genoemd naar de Belgische topatleet Ivo Van Damme die in 1976  tragisch om het leven kwam. Sinds 2009 maakt de Belgacom Memorial Van Damme deel uit van de  IAAF Diamond League, een jaarlijkse reeks van atletiekwedstrijden die plaatsvinden in 14 steden over de hele wereld. De Memorial is één van de twee finales van de IAAF Diamond League en sluit het seizoen af. 
De deelname is gratis. Het aantal plaatsen nog ter beschikking is echter beperkt tot 15. Snel zijn is dus de boodschap. De openingsceremonie vindt plaats om 19u. De terugkeer in Herne wordt verwacht omstreeks 23u30.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 aug 2013
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief