HERNE - Avondmarkt in sfeervolle stemming

C21

HERNE - Avondmarkt in sfeervolle stemming

Deschuyffeleer_avondmarkt_herne_sep_08__2_
 
Deschuyffeleer_avondmarkt_herne_sep_08__1_
Deschuyffeleer_avondmarkt_herne_sep_08__6_
Deschuyffeleer_avondmarkt_herne_sep_08__9_
 
Deschuyffeleer_avondmarkt_herne_sep_08__5_
Img_0796
 
De Verenigde Handelaars van Herne mogen prat gaan op een geslaagde avondmarkt. De organisatoren en tal van vrijwillige medewerkers voor en achter de schermen waren druk in de weer om alles in goede banen te leiden. Een welverdiend succes was dan ook de bekroning.
 
Benevens de gekende ingrediënten zoals kraampjes met natjes en droogjes wisten ook verschillende attracties de toeschouwers te boeien. Zo waren er ondermeer een optreden van de dansers van het Kokejaanse Go Well en een forse koordtrekpartij. Hierin bleken de Apollovrienden uit Herne de besten, zij het nipt, voor de Reynaertvrienden uit Heikruis.
 
Ook de brandweer uit Edingen onder de leiding van korporaal Dewavre was ter plaatse met zwaar materiaal. Met hun reuze ladderwagen simuleerde zij een evacuatie uit een brandend gebouw. Dezelfde ladderwagen diende later op de avond voor de snoepjesgooi.  Onder de vele kilo’s zoetigheid die zomaar uit de lucht vielen bevonden zich ook 10 prijssnoepen. Zij waren gehuld in een waardebon van 25 euro in te ruilen bij de deelnemende handelaars.

Een speciale vermelding verdient de stand van Rotaract Herne-Markvallei. Met de opbrengst van hun drank- en cakeverkoop steunt deze jongerenvereniging de actie “Geef ons een hand en steun het Wonderfonds”. Deze actie, onder het peterschap van Kurt Rogiers en Sven Ornelis en  gepromoot door Q Music, verzamelt fondsen om alleenstaande ouders met een levensbedreigende ziekte en met één of meer kinderen ten laste te helpen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 sep 2008
Godelieve Deschuyffeleer
GD Tollembeek
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief