HERNE – Rotaryclub ontdekt Bolivië en brengt Ierse sfeer

C21

HERNE – Rotaryclub ontdekt Bolivië en brengt Ierse sfeer

Aankondiging_nov_rotary_herne
HERNE – Rotaryclub ontdekt Bolivië en brengt Ierse sfeer - © Deschuyffeleer
 

Het beloven voor Rotaryclub Herne-Markevallei drukke avonden te worden. En die avonden dragen warempel zelfs een internationaal tintje. Zo laat clubvriend Marc Sterckx de clubleden en hun sympathisanten Bolivië ontdekken en pakt jaarvoorzitter Jean-Marie Berthot uit met een heuse Ierse avond. De opbrengsten van beide bijeenkomsten gaan telkens naar goede doelen. Beide organisaties staan overigens ook open voor niet-leden.

Op donderdag 14 november om 19u30 getuigt Marc Sterckx in het clublokaal restaurant-feestzaal De Egelantier over zijn avontuurlijke expeditie in Bolivië tijdens de voorbije vakantieperiode. Hij doet dit aan de hand van een presentatie van zijn documentaire en van zijn boek ‘Over de Coroïco, van Andes naar Amazone’ die over de reis werden gemaakt. De integrale opbrengst van het schitterend boek en de documentaire gaat naar vzw Bednet. Het boek beschrijft de volledige expeditie met als rode draad negen persoonlijke portretten van Bed-net kinderen die openlijk getuigen over hun ‘Coroïcopas’, hun strijd tegen een aandoening of moeilijke revalidatie na een ongeval. “Het boek is overigens een ideaal eindejaarsgeschenk met steun voor het goede doel”, prijst Marc zijn reisverhaal aan.
 
Deelnemen kost 30 euro met inbegrip van het aperitief, het diner, de filmvoorstelling en de presentatie van het boek. Er dient wel uiterlijk 12 november ingeschreven te worden.
 
Op vrijdag 22 november om 19u30 dan weer gooit jaarvoorzitter Jean-Marie Berthot het ietwat gedurfd over een andere boeg. Met een optreden dicht in de buurt van St-Patrick’sday, het Iers volksfeest bij uitstek moet de Ierse Pubmuziekgroep Malahide dan voor flink wat sfeer zorgen in het Rotaryclubleven. De opbrengst van deze avond is bestemd voor de vzw Huize Terloo in Pepingen. Deelnemen kost hier 50 euro met inbegrip van het optreden en het bijhorend diner. De inschrijvingen en reservaties worden wel al op 15 november afgesloten. Ook dit event gaat door in het clublokaal restaurant-feestzaal De Egelantier in het centrum.
 
Meer info en inschrijvingen bij de jaarvoorzitter jean-marie.berthot@telenet.be (02/356.02.80) of via egelantier1@telenet.be (0475/89.10.67). Inschrijvingen zijn pas geldig na de storting van het deelnamebedrag op de clubrekening BE06 9793 7850 5422.   
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 nov 2013
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 04 mei 2024

archief