HERNE - Super-hoogdag voor kleuters en peuters in de Hernekouter

C21

HERNE - Super-hoogdag voor kleuters en peuters in de Hernekouter

Kleuterhappening_nov_2013_hernekouter___1_
HERNE - Super-hoogdag voor kleuters en peuters in de Hernekouter - © Deschuyffeleer
 
Regionale_sportdag_kleuters_hernekouter
HERNE - Super-hoogdag voor kleuters en peuters in de Hernekouter - © Deschuyffeleer
 
Regionale_sportdag_kleuters_hernekouter1
HERNE - Super-hoogdag voor kleuters en peuters in de Hernekouter - © Deschuyffeleer
 
Kleuterhappening_nov_2013_hernekouter___2_
Zowel Dirk Heylen, de coördinator van de sportregio Pajottenland, als Franciska Dekens, de gemeentelijke sportfunctionaris, waren duidelijk in hun nopjes met de ambiance - © Deschuyffeleer
 

Zondagnamiddag was een super-hoogdag voor de talrijke peuters en kleuters die er voor kozen een namiddagje te ravotten in de sporthal De Hernekouter. Hier waren het de gemeentelijke sportdienst en de organiserende sportregio Pajottenland die al dat jong volkje samen met ouders en familie mochten verwelkomen en verwennen op de grote kleuterhappening.

Niet alleen de kleuters uit Herne waren welkom, ook die uit Affligem, Bever, Galmaarden, Gooik, Lennik, Liedekerke, Pepingen, Roosdaal en Ternat. De kinderen kregen een ruim aanbod aan activiteiten voorgeschoteld.
 
Zowel Dirk Heylen, de coördinator van de sportregio Pajottenland, als Franciska Dekens, de gemeentelijke sportfunctionaris, waren duidelijk in hun nopjes met de ambiance. Beiden waren het echter eens dat de opkomst wat groter mocht geweest zijn.
 
Voor de gelegenheid was de sporthal door sport- en attractieverhuur Sportis omgetoverd tot een heuse overdekte speeltuin. Zo konden de kinderen onder het waakzaam oog van mama, papa en grootouders zich uitleven in de doolhof, op het springkasteel, in het klim- en klauterparcours, met de driewielers en de reuze bouwblokken. Iets rustiger ging het er aan toe in de puzzel- en knutselhoek.
 
Aan de inschrijftafel kreeg sportfunctionaris Franciska Dekens de assistentie van Ann van der Draaij. Zij maakt sinds een paar maand deel uit van de vernieuwde gemeentelijke sportraad.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 nov 2013
Godeleive Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 04 mei 2024

archief