HERNE - Gezocht: de strafste vrijwilliger

C21

HERNE - Gezocht: de strafste vrijwilliger

Strafste_vrijwilliger_2014
HERNE - Gezocht: de strafste vrijwilliger - © Deschuyffeleer
 

De provincie Vlaams-Brabant wil de vrijwilligers in de provincie  een riem onder het hart steken en zet daarom de actie ‘Gezocht: de strafste vrijwilliger’ op het getouw. Van 1 maart tot en met 30 juni kan iedereen zijn vrijwilligersverhaal insturen. De tien strafste krijgen elk 300 euro.  De provincie voorziet daarnaast ook nog allerlei gratis materiaal om de gelukkigen ten juiste titel in de bloemetjes te zetten.

Vlaams-Brabant is zo op zoek naar vrijwilligersverhalen waarop mensen spontaan reageren met "da's straf!" Dit kan iets kleins of groots zijn in de zin van iemand die iets uitzonderlijk heeft gedaan voor zijn organisatie, iemand dat zijn engagement met uitzonderlijk veel liefde en passie  ter harte neemt, iemand dat al heel lang stil en ongedwongen ‘vrijwilligt’ of dankzij zijn inzet een schijnbaar onhaalbare opdracht tot een goed einde bracht.
De 10 organisaties met het strafste verhaal winnen elk 300 euro waarmee ze hun vrijwilligers in de bloemetjes kunnen zetten. De wedstrijd loopt van 1 maart tot 30 juni 2014. De winnaars worden bekendgemaakt op een feestelijk slotmoment op vrijdag 5 december, de internationale dag van de vrijwilliger.
Deze actie is toegankelijk voor elke Vlaams-Brabantse organisatie of vereniging die met vrijwilligers werkt. Deelnemen kan door het online formulier op de site van Vlaams-Brabant in te vullen
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 mrt 2014
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief