HERNE – Fietshappening leidt naar Pairi Daiza

C21

HERNE – Fietshappening leidt naar Pairi Daiza

15_aug_roosens_lindestraat
HERNE – Fietshappening leidt naar Pairi Daiza en bijzonder gezellig schlagerfestival
 

De plaatselijke Pasar-afdeling en fietsclub ’t Draisineken pakt ook dit jaar met Onze-Lieve-Vrouw Hemelvaart op vrijdag 15 augustus uit met haar grootse fietshappening. Dit jaar leiden de tochten naar de omgeving van Pairi Daiza in Brugelette. Daarnaast zijn er in het kader van dezelfde organisatie ook nog de wandeltochten en het kleinschalig maar bijzonder gezellig schlagerfestival.

De uitgepijlde fietstochten lopen over 25, 50 of 75 km en staan open voor zowel individuelen, groepen als fietsclubs. Er is vrij vertrek van 8 tot 15u. Onder begeleiding wordt er wel gestart om 8u30 voor de wielertoeristen in groep voor de afstand van 75km. De ladies-fietstoertocht dan weer gaat over een afstand van 60 km. De tochten lopen langsheen de taalgrens en doen de omgeving van Ath en Beloeil met pandaland Pairi Daiza aan. De parcours slingeren zich langs hoofdzakelijk rustige en landelijke wegen doorheen het open landschap.
 
De uitgepijlde wandeltochten dan weer bieden de keuze uit afstanden van 6, 12 of 18 km. Het 4 uur non-stop schlagerfestival met Gino Verano, Hilvi Danati, Carina, Marco, Wendy Davis en Lana Sila vangt aan om 14u. Er is gratis inkom.
 
Het parochiaal centrum in de Lindestraat met zijn zomerterras fungeert als uitvalsbasis voor de ganse organisatie.
 
Meer info via roosens.luc.velos@pandora.be of 0476/21 05 45.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 aug 2014
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief