HERNE – Kerstconcert ten voordele van kankerpatiënten in St-Pieters-Kapelle

C21

HERNE – Kerstconcert ten voordele van kankerpatiënten in St-Pieters-Kapelle

Affiche
HERNE – Kerstconcert ten voordele van kankerpatiënten in St-Pieters-Kapelle - © Deschuyffeleer
 

Mede onder het motto ‘De warmste Kerst in jaren in een uiterst actief dorp’ organiseert de koninklijke fanfare St-Pieters-Herleving van St-Pieters-Kapelle op vrijdagavond 26 december om 20u opnieuw een Kerstconcert ten voordele van de kankerpatiënten in de deelgemeente. Zij kan hiervoor alvast rekenen op de medewerking van haar zusterharmonie Kunst Na Arbeid uit Veldegem. Met hun concert brengen dan ook goed 75 muzikanten ‘Kerst met een Hart’ naar de St-Pieterskerk.

“Onze samenwerking met de harmonie uit Veldegem houdt alleszins alle ingrediënten in voor een warme Kerst”, zegt voorzitter Mark Janquart. “Zo bevat het programma zowel klassieke Kerstmeezingers als meer klassiek en swingend werk”. 
“Mensen bij elkaar brengen in de geest van muziek en samenleven en dit ook nog voor een goed doel, daar is het ons om te doen”, geeft de voorzitter nog aan. “Het overwinnen van kanker is niet alleen een fysieke lijdensweg. Onverwachte rekeningen, verlies aan inkomen, hospitalisatie, ... leiden vaak ook tot een financiële kater. Via ons Kerstconcert willen we ook deze keer een extraatje toestoppen aan de dorpsgenoten met die problemen. En zo willen we toch ook hen alleszins een warme Kerst bezorgen”.
Het initiatief vanuit de dorpsfanfare wordt ook nu mee gedragen door de verenigingen die hun medewerking verlenen aan het opstellen van de jaarlijkse gezamenlijke dorpskalender. En dat zijn de wielerclub De Sint Pieters Spurters, de KVLV, de Landelijke Gilde en de schuttersvereniging Sint-Peeters ter Waerden.
Na afloop van het concert is er een receptie voorzien in de polyvalente feestzaal. De inkom voor het concert bedraagt 5 euro. Kaarten zijn te verkrijgen bij de leden van de medewerkende verenigingen. Een gift kan ook gestort worden op de rekening BE 12 6529 6049 5092 op naam van Muziek met een Hart.
Meer info op uwfanfare@gmail.com of 0475/37.22.22.  
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 dec 2014
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 17 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 04 mei 2024

archief