HERNE – CD&V-eindejaarscampagne gesmaakt door de inwoners

C21

HERNE – CD&V-eindejaarscampagne gesmaakt door de inwoners

Nieuwjaarskaart_herne_2015
HERNE – CD&V-eindejaarscampagne gesmaakt door de inwoners - © Deschuyffeleer
 

De wel bijzondere en originele vorm van eindejaarswensen van de CD&V-partijploeg van burgemeester Kris Poelaert naar de inwoners toe blijkt een succes te zijn geworden. Vele gezinnen maakten dan ook gebruik van de gratis consumptie in een drankgelegenheid die hen door de plaatselijke CD&V-partijafdeling tesamen met de beste wensen voor een gelukkig en voorspoedig Nieuw Jaar en met een overzicht van zijn voornaamste realisaties tijdens het voorbije jaar werd aangeboden.

“Ook de lokale horecazaken waren bijzonder tevreden met het initiatief”, zegt voorzitter Michaël Schoukens. “Zo zagen zij ook nieuwe klanten opdagen. Naast het bevorderen van de sociale contacten tussen de inwoners onderling wilden wij overigens met ons initiatief alleszins ook de lokale horeca een duwtje in de rug geven”.
De bedeling van de nieuwjaarskaartjes met de gratis consumptiebon is wel niet van een leien dakje gelopen. “Doordat één en ander bij B-Post in de drukke eindejaarsperiode is misgelopen kregen niet alle gezinnen hun kaartje in de brievenbus. En dat betreuren wij uiteraard ten zeerste”, aldus nog Michaël Schoukens.  
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 feb 2015
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 27 jan 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 25 jan 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief