Ook de kinderen van HERNE in de ban van Halloween

C21

Ook de kinderen van HERNE in de ban van Halloween

Halloween_herne_2015
© Deschuyffeleer
 

In samenwerking met de openbare bibliotheek komt de gemeentelijke jeugddienst op de proppen met een weliswaar nog vrij schuchtere poging om ook de kinderen van Herne pedagogisch verantwoord in de Halloweensfeer onder te dompelen. Zo staat er op woensdag 28 oktober een heuse Halloweenactiviteit op stapel in het Dominicanessenklooster en dit voor kinderen vanaf de leeftijd van 6 jaar.

Het programma loopt van 14 tot 17u. De kinderen kunnen zich dan alvast al uitleven in het maken van pompoenensoep en in creatief knutselen. Die activiteit wordt verder nog gecombineerd met een voorleesmoment om 14u30. Bij dit alles is verantwoord griezelen uiteraard de boodschap.
Vanuit de organisatie is men nog druk op zoek naar pompoenen om soep van te maken en om er mee te knutselen. Wie graag hiervoor pompoenen ter beschikking wil stellen kan die binnenbrengen op de jeugddienst in het gemeentehuis of in de bibliotheek.
Kinderen die willen deelnemen dienen op voorhand aangemeld door de ouders. Deelnemen kost 2 €. Inschrijven kan via jeugd@herne.be met vermelding van naam, voornaam, geboortedatum, e-mailadres en gsm-nummer.
Meer info kan ook steeds bij de jeugddienst (02/397.11.50) en bij de bibliotheek.  
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 okt 2015
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 27 jan 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 25 jan 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief